Sierbeton Online ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over Sierbeton online en lees of deze webshop veilig en betrouwbaar is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Sierbeton Online

Sierbetononline.nl is de grootste online webshop waar je veel verschillende soorten betonnen producten kunt kopen. Beton is een tijdloos en stijlvol product. Oorspronkelijk werd het veel gebruikt in de bouw, maar tegenwoordig is het een product met veel meer mogelijkheden. Beton heeft een puur, strak en rauw karakter en is voor diverse doeleinden te gebruiken. Ook kunt je het gewenste product op maat bestellen. Het ruime assortiment bestaat o.a. uit: meubels, tegels, sierkeien, speeltoestellen enz. Sierbetononline.nl heeft ook verschillende betaalmogelijkheden, zodat je de bestelde producten veilig kunt betalen. De bestelling kan verzonden worden, maar is ook af te halen op het afhaalpunt. Boven de 620 euro wordt de bestelling gratis verzonden, in Nederland en België. De meeste betonnen producten hebben een behoorlijk gewicht en worden daarom per pallet verzonden. Na ontvangst van betaling word de bestelling verzonden. Houd bij het plaatsen van een bestelling rekening met de levertijd. De levertijd bedraagt ongeveer twee weken.

Prima product, snelle levering

Ervaring van Partizan, toegevoegd op 10 maart 2022

Zondag 27 stuks betonnen Ridgeflor bakken besteld en deze werden donderdagochtend keurig geleverd. Hele mooie kwaliteit bakken dus ik ben al met al erg tevreden!

terug storten en contact

Ervaring van Paulo, toegevoegd op 16 december 2021

Op een vraag wanneer de bestelling afgeleverd zou worden een snelle reactie gehad dat dit nog een tijd op zich zou laten wachten. Sierbeton stelde voor om eventueel de bestelling te schrappen. Hier zijn wij op ingegaan en tot op heden geen bericht laat staan geld terug gekregen. Telefonisch onbereikbaar. Zelf heb ik wel een bandje ingesproken.

Ervaring van Willemse, toegevoegd op 25 oktober 2015

Grind voor de voortuin van onze nieuwbouwwoning werd op tijd geleverd, precies de kleur die we zochten.

Ervaring van , toegevoegd op 9 juli 2015

Bezorging was al na 5 dagen, fijn konden we weer verder gaan.

» Sierbeton Online review

Mijn ervaring plaatsen