Simba Games ervaringen en reviews

Bekijk ervaringen en reviews over Simba Games en lees of deze website veilig en betrouwbaar is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Simba Games

SimbaGames biedt games aan die te downloaden zijn en gratis te spelen. Daarnaast is het mogelijk om met echt geld te spelen. Tot de online spelen behoren onder meer roulette, poker en slot-machines.

De website volgt de laatste standaards op het gebied van veiligheidsprotocollen, waardoor speler de zekerheid krijgen dat onder meer hun persoonlijk en financiële informatie vertrouwelijk wordt behandeld en dat de online speelomgeving betrouwbaar is.

SimbaGames biedt 24/7 klantenondersteuning aan. En er is een uitgebreide online 'troubleshoot' te vinden, met hulp hoe te spelen en wat te doen als er iets niet naar behoren werkt. Ook is er een online VIP lounge waar voordelen te behalen zijn en elke dag worden er andere games gepromoot. Nieuwe spelers krijgen een welkomstbonus en zo zijn er meerdere acties te vinden.

Om online te kunnen spelen moet er eerste software worden gedownload. Vervolgens kan er een taal gekozen worden, zijn er nog wat invulvelden voor het doorgeven van de persoonlijke gegevens en begint het spelen.

Ervaring van Fl, toegevoegd op 7 september 2015

Mooie + eerlijke site, speel er nu inmiddels 4 maanden en al paar keer geld gewonnen.

Ervaring van E, toegevoegd op 10 maart 2015

Ik ben op zoek naar een no deposit bonus code voor Simba, als er iemand is die me hiermee kan helpen. Heb alleen WAO en geen geld om te storten maar wil toch graag spelen.

» Simba Games Review

Mijn ervaring plaatsen