Simba Matras Ervaringen en Reviews

Bekijk ervaringen en reviews over Simba Matras. Het Simba matras is ontwikkeld door de wensen van miljoenen slapers te combineren en hiermee het ultieme Simba matras te realiseren. Lees hieronder alle reviews en plaats evt. ook jouw ervaring met het Simba matras.

Mijn ervaring plaatsen

Over Simba Matras

Simba is in samenwerking met het Sleep to Live instituut ontwikkeld. Door de wensen van miljoenen slapers samen te voegen is Simba er in geslaagd het ultieme matras te ontwikkelen.

Het matras vormt zich automatisch naar jouw lichaam zodat je ontspannen ligt en rustiger slaapt. De pocketveren bewegen afzonderlijk mee zodat je naast ontspannen ook goed ondersteund op jouw matras ligt.

In minder dan 2 jaar tijd heeft Simba al meer dan 100.000 matrassen verkocht en ontvangt vrijwel uitsluitend zeer positieve beoordelingen. Simba is er van overtuigd dat zij het perfecte matras voor u zullen leveren. Daarom krijg je bij aankoop 100 dagen proeftijd om het matras uit te proberen. Niet tevreden? Dan krijg je het volledige aankoopbedrag terugbetaald.

Lees hiernaast alle reviews en beoordelingen van Simba Matras. Heb jij zelf een Simba matras, laat dan ook jouw beoordeling achter om andere mensen te helpen met hun keuze.

Aanrader

Ervaring van Johan, toegevoegd op 28 april 2018

We slapen nu ruim een week op ons nieuwe matras en wat is dit heerlijk, hadden we jaren eerder moeten doen. Het was wel een flinke investering, maar elke euro waard! Kan het iedereen aanraden. Zeker met het kussen erbij en je slaapt geweldig.

Heerlijk

Ervaring van Petra, toegevoegd op 5 april 2018

We hebben heerlijk geslapen op ons nieuwe matras, top.

Super actie van Simba

Ervaring van Hetty, toegevoegd op 2 april 2018

Ik zag de reclame op tv, maar in een reclame hebben ze altijd mooie praatjes. Na het lezen van de reviews zag ik op deze site de actie met 2 kussens en een matrasbeschermer gratis. Omdat ook zoveel reviews positief zijn heb ik ook een Simba Hybrid matras besteld. Hij was snel binnen met de gratis kussens, het liefst was ik gelijk naar bed gegaan maar na een paar uurtjes wachten mocht ik hem eindelijk testen. Ik slaap er nu alweer wat nachten op en wat een heerlijk matras en kussens. Zo luxe heb ik ze volgens mij nog nooit gehad. Ik lig heerlijk zacht, maar toch ook met ondersteuning. De kussens lijken wel op maat gemaakt zo lekker liggen ze. Mijn man en ik zijn beide zeer positief verrast en zullen ze aan iedereen aanraden.

Snelle levering

Ervaring van Larissa, toegevoegd op 30 maart 2018

Heerlijk matras en snel in huis. Matras lag heerlijk dus ook de kussens besteld, ook snel in huis en heerlijk comfortabel. Zeker aan te raden!

Communicatie kan beter, matras wel goed

Ervaring van Anoniem, toegevoegd op 21 maart 2018

Binnen 24 uur geleverd hebben ze helaas niet gehaald. Klantenservice is moeilijk bereikbaar en na een paar dagen begon ik toch wel te twijfelen. Uiteindelijk wel goed gekomen en het matras is geleverd. Als ze de communicatie wat verbeteren en eerlijk zijn over de levertijd was ik tevreden, het matras is verder goed maar dit is toch een minpuntje voor Simba.

Simba Matras

Ervaring van Bert, toegevoegd op 12 maart 2018

Had met mijn oude matras vaak last van mijn rug, sinds mijn nieuwe Simba matras is dat stukken minder. Slaap stukken beter, matras geeft de juiste ondersteuning dus ik ben zeer tevreden!

Heerlijk slapen!

Ervaring van Danielle, toegevoegd op 5 maart 2018

Met dit matras ben ik elke dag heerlijk uitgerust wakker geworden. Het slaapt heerlijk, ook het Simba kussen is erg comfortabel met een goede ondersteuning.

» Simba Matras beoordeling

Mijn ervaring plaatsen