Simi Reizen ervaringen en beoordelingen

Simi-reizen.nl zijn speciale reizen voor jongeren die opzoek zijn naar een avontuur in de vorm van een zomerkamp. Jongeren van 12-15 jaar kunnen gezamenlijk mee op zomerkamp in Spanje of Frankrijk. In de groep 16-18 jaar kunnen ze ook op een actieve vakantie in Noorwegen of de Franse Ardennen. Van wild water raften tot mountainbiken het hoort er allemaal bij. De ervaringen en beoordelingen van de kinderen en ouders lees je hier terug.

Mijn ervaring plaatsen

Over Simi Reizen

Al vijf jaar lang kunnen jongeren bij simi-reizen.nl terecht voor actieve en avontuurlijke vakanties in Europa. Op simi-reizen.nl vind je kampen voor jongeren tussen de 12 en 15 jaar, actieve reizen voor jongeren tussen de 16 en 18 jaar, avontuurlijke vakanties voor jongeren tussen de 19 en 24 jaar maar ook actieve vakanties voor iedereen ouder dan 25 die op zoek is naar avontuur. Simi-reizen.nl is gespecialiseerd in groepsreizen met individuele reizigers. Simi-reizen.nl geeft zowel voor de (jonge) reiziger als voor de ouders voldoende informatie over de duur, de prijs en de periode van de reis. Je kunt je reis kiezen op basis van je leeftijd, de bestemming waar je naartoe wilt of de periode waarin je wilt vertrekken. Op simi-reizen.nl kun je ook over de ervaringen van andere reizigers lezen en vindt je natuurlijk informatie over simi-reizen als organisatie, de garantieregeling en praktische informatie voordat je op reis gaat, zoals hoe het boekingsproces verloopt.

Canada en Noord Amerika reis

Ervaring van Bram, toegevoegd op 29 augustus 2017

Heb echt een top reis gehat. Veel dingen gezien en gedaan, Echt een aanrader.

Reactie

Ervaring van Simi, toegevoegd op 22 september 2016

Beste Branco, Twee weken na terugkomst heb je je klacht pas bij ons gemeld. Tot op dat moment is ons niet bekend geweest dat je ziek geworden bent. Vervolgens heb je 250â�¬ compensatie ge�«ist. Als je ons tijdens je reis (zoals ik in onze mailwisseling ook al aangaf, maar waar je helaas niet op ingegaan bent) gemeld had, dan hadden wij er zeker voor gezorgd dat je alsnog de kanotocht had kunnen maken die je graag wilde doen

Ziek op reis - Simi Reizen wist ervan

Ervaring van Branco, toegevoegd op 21 september 2016

Vanwege nalatigheid van de reisorganisatie zou ik Simi Reizen nooit aanraden. De bestemming was prachtig, maar de respons van de 'reisleiding' en al helemaal van het hoofdkantoor / 'klantenservice' van Simi Reizen was schandalig. Ik vind het niet normaal als de helft van een reisgroep ziek wordt vanwege slechte hygi�«ne op de camping. Maar blijkbaar vindt de klantenservice van Simi Reizen dat w�©l. Tsja, jammer!

Perfecte reis in Kroatie

Ervaring van Erik de Wit, toegevoegd op 21 oktober 2015

Afgelopen zomer ben ik met Simi naar Kroatie geweest. De busreis was lang, maar opzich wel comfortabel. In Kroatie een echte topcamping direct aan zee, goedkope drank en heel erg leuke reisleiding en medereizigers. Een onvergetelijke vakantie!

complimenten aan simi

Ervaring van Christopher, toegevoegd op 26 augustus 2014

Mijn zoon was super enthousiast, leuke groep en veel activiteiten, complimenten aan simi reizen.

Prima jongerenreizen

Ervaring van R van W, toegevoegd op 24 april 2014

Onze dochter van 16 is 3 keer meegeweest met simi reizen, vanwege mijn werk kan ik zelf nooit op vakantie in de schoolvakanties. Prima alternatief en ze komt zo vrolijk thuis.

» Simi Reizen Review

Mijn ervaring plaatsen