Simpel.nl ervaringen en beoordelingen

Een goedkoop simonly abonnement vind je bij Simpel. De website geeft je de mogelijkheid om zelf je eigen abonnement samen te stellen. Maar wat zijn nu eigenlijk de ervaringen over dit bedrijf. Wij hebben alle beoordelingen voor je op een rijtje gezet zodat je weet wat je kan verwachten van Simpel.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Simpel.nl

Bij Simpel.nl kun je heel goedkoop en makkelijk telefoonabonnementen afsluiten. Let wel op: alleen sim-only abonnementen zijn hier verkrijgbaar. Dat maakt het wel lekker goedkoop en is daarmee een uitkomst als je al een goede telefoon hebt.

Wat is simpel.nl?
Sinds 2007 is Simpel.nl de aanbieder van sim-only abonnementen. Goedkoop en duidelijkheid is hun motto: geen overbodige zaken en je hebt het volledige beheer over je eigen abonnement. Simpel.nl wordt ook veel gebruikt door ouders met kinderen, door gebruik te maken van het Plafond: als je minuten of mb's op zijn, dan kun je niets meer.

Simpel.nl: de website
Op de startpagina van de website kun je meteen je abonnement samenstellen door te kiezen hoeveel internet en hoeveel belminuten je wilt. Dat is heel handig, zo hoef je niet eerst door allerlei dingen heen te klikken om je abonnement samen te stellen.
Maar er is meer. Simpel.nl heeft duidelijk tabs met informatie over de abonnementen, waarom je voor simpel.nl kiest en een tab met tarieven en klantenservice. Sommige van deze tabs hebben daaronder nog meer tabs, zodat je meteen naar het juiste stukje pagina van je keuze gaat.
Simpel.nl: een overzichtelijke website die prettig werkt!

» Simpel.nl Review

Mijn ervaring plaatsen

Simpel.nl ervaringen en beoordelingen

Bekijk alle reviews