Sinner ervaringen en beoordelingen

Lees de mening van anderen die zij hebben over hun ervaringen met sinner. Het is belangrijk goed op de hoogte te zijn van de betrouwbaarheid, de service, de manier van betalen enz. bij een webshop. Maak gebruik van de reviews die andere klanten achterlaten op de site.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Sinner

Sinner is in 1996 begonnen als aanbieder van sport zonnebrillen. Momenteel is Sinner gegroeid tot een winkelketen dat niet alleen sport zonnebrillen aanbiedt, maar ook andere sport producten, met filialen in 24 landen wereldwijd. Sinner biedt nu voornamelijk helmen, zonnebrillen, tassen, winter uitrusting en accessoires aan. De producten zijn voor mannen, dames en kinderen verkrijgbaar.
Sinner.eu heeft de optie dat je de site in het Nederlands en Engels kunt doornemen.
Op sinner.eu kun je door middel van de Store Locater de dichtsbijzijnde filiaal in de buurt vinden. Sinner als merk is actief op verschillende social media. Zo kun je Sinner op Twitter en Facebook volgen en filmpjes bekijken die Sinner op Youtube heeft staan. Onder het kopje News kun je de actuele activiteiten van Sinner volgen. Sinner heeft nu ook een eigen app ontwikkeld dat verkrijgbaar is in de Apple store. Verder kun je ook op de website lezen over de technologie die gebruikt is bij het produceren van enkele producten.

» Sinner Review

Mijn ervaring plaatsen

Sinner ervaringen en beoordelingen

Bekijk alle reviews