Sinqel ervaringen en beoordelingen

Online speelgoed kopen? Dat kan bij Sinqel.com. Wanneer je de beoordelingen online bekijkt, kun je zien dat meerdere mensen goede ervaringen gehad hebben met Sinqel.com. Deze beoordelingen bekijken? Kijk dan hier. Weet je meteen zeker of deze webshop echt betrouwbaar is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Sinqel.com

Speelgoed is altijd een geliefd cadeau voor veel kinderen. Allen is het altijd lastig om iets te vinden wat ze nog niet hebben. Ben je op zoek naar een online speelgoedwinkel, kijk dan eens bij Sinqel.

Een groot voordeel is dat je het speelgoed na 1 dag al in huis hebt, mits op werkdagen voor 17:30 uur besteld. Een cadeau voor een verjaardag voor zowel jongens als meisje vind je in een handomdraai bij Sinqel.

Er kan op verschillende manieren worden afgerekend, waaronder met ideal. Valt een cadeau toch niet in de smaak, dan kan je deze binnen 30 dagen terugsturen. Nadat het artikel in ontvangst is genomen door Sinqel krijg jij jouw geld teruggestort.

Ervaring van Boefje, toegevoegd op 12 januari 2015

Had een bestelling geplaatst maar wilde nog iets wijzigen, een mail gestuurd en binnen 10 minuten kreeg ik de bevestiging dat ze het hadden aangepast.

Ervaring van Reva, toegevoegd op 21 december 2014

Cadeautje voor mijn buurjongetje was snel binnen en viel in de smaak.

» Sinqel.com Review

Mijn ervaring plaatsen