Skala.nl ervaringen en beoordelingen

Lees een ervaring en review over Skala.nl, geschreven door mensen die klant zijn bij dit bedrijf. Op deze wijze kom je er achter of het productaanbod van Skala.nl iets voor jou is. Zelf een review of ervaring achterlaten is ook mogelijk kop deze pagina.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Skala.nl

Skala is een verhuurbedrijf van wasmachines, zonnehemels, led-televisies, en noem maar op. Bij Skala koop je geen producten, je huurt ze. Je kunt er wel voor kiezen dat het product na verloop van tijd je eigendom wordt.
Je sluit een contract af met een minimale duur van drie jaar, en betaalt elke maand een laag huurbedrag. Als je er voor kiest te blijven huren, kun je na verloop van tijd het product omwisselen voor een nieuwer exemplaar of ander model, zodat je up to date blijft. Voor bijvoorbeeld computers is dat erg handig. Het maandbedrag wordt dan wel aangepast, omdat nieuwere producten vaak duurder zijn.
Alle producten worden thuis afgeleverd en geinstalleerd door de monteurs van Skala. Je kunt het meteen gaan gebruiken en als er iets stuk gaat, wordt het gratis voor je gerepareerd. Ook onderhoud is bij Skala geheel gratis.
Skala verhuurt tevens tweedehands apparatuur met dezelfde service en voor een lagere prijs.
Ook voor de zakelijke klant heeft Skala volop mogelijkheden.
Kijk voor meer informatie op www.skala.nl

» Skala.nl Review

Mijn ervaring plaatsen

Skala.nl ervaringen en beoordelingen

Bekijk alle reviews