Skichalets ervaringen en beoordelingen

Bekijk de laatste ervaringen van mensen die gebruik hebben gemaakt van Skichalets. Alle beoordelingen over Skichalets.nl zijn geschreven door mensen die op vakantie zijn geweest via deze aanbieder.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Skichalets

Op de site skichalets.nl vind je een ruim aanbod van skichalets die je kan huren voor ieders budget. Je kan ofwel een volledige skichalet huren of één of meerdere kamers bij een skichalets. De skichalets zijn gelegen in Frankrijk en Oostenrijk. De prijs en standaardformulie inclusief de chalets, een glaasje bubbels bij ontvangst, het ontbijt en dreigangendiner, drankjes onbeperkt, Wifi, Nederlandse assistentie en nog zo veel meer. Bij het boeken van de skichalet ziet u ook de prijs per persoon en per periode. Je kan ook kijken naar de lastminutes en daar nog voordelig een skichalet boeken. betalning gebeurt via creditcard of i-deal.
Op de site kan je ook informatie vinden over waarmee je reis te boeken bijvoorbeeld met bus of vliegtuig. Hoe je een skipas kan aanvragen? Hoe je skilessen kan volgen? Waar je de ski‬ôs kan huren?
Zij geven ook informatie over een reis- en annuleringsverzekering wat heel nuttig is als je in het slechtste geval de reis zou moeten annuleren.

» Skichalets Review

Mijn ervaring plaatsen

Skichalets ervaringen en beoordelingen

Bekijk alle reviews