Skiset.nl ervaringen en beoordelingen

Het zou ideaal zijn dat je skispullen al voordat je vertrekt geregeld zijn. Vooral tijdens het hoogseizoen kan het voorkomen dat je uitrusting al verhuurd is. Bij skiset.nl kan je jouw skioutfit van te voren reserveren in het skigebied waar je verblijft. Lees hier de ervaringen en beoordelingen van skiërs die je voorgingen.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Skiset.nl

Op skireis vertrekken zonder materiaal was nog nooit zo eenvoudig. Dankzij skiset.nl huur je online vanuit je zetel voor je vertrekt. Het geboekte skimateriaal staat netjes op jou te wachten bij jouw aankomst.
Skiset.nl is al jaren de vertrouwde partner van talloze wintersportaccommodaties en is actief in alle belangrijke skigebieden verspreid over negen landen. Je bespaart trouwens tot 20% op de prijs vergeleken met die in de winkel ter plaatse. Ook voor groepen zijn er interessante voorwaarden.
Zowel de beginnende als ervaren skiër kunnen kiezen uit professioneel en degelijk materiaal en ski-accessoires. Uiteraard vergeten we de snowboarder niet.
De bestelprocedure is heel eenvoudig. Je kiest het skigebied en de winkel waar je het materiaal wilt ophalen. Hierna geef je de huurdata in vanaf de eerste tot en met de laatste skidag en kies je het skimateriaal. Daarna hoef je alleen nog de bestelling te bevestigen en de betaling uit te voeren. Klaar is Kees en Kees kan zorgeloos gaan skiën.

» Skiset.nl Review

Mijn ervaring plaatsen

Skiset.nl ervaringen en beoordelingen

Bekijk alle reviews