Sky-park.nl ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over Sky Park en lees of deze aanbieder veilig en betrouwbaar is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Sky-park.nl

Omdat je zorgeloos op reis wilt is de juiste keuze van belang als het om parkeren van de auto gaat. Je wilt de auto niet direct bij Schiphol parkeren voor dezelfde prijs als je vliegticket. Dit geld kun je beter besparen en als zakgeld gebruiken tijdens je vakantie.
Sky-park.nl is de parkeerservice die dit comfort lage kosten en gemak biedt voor jouw reis voorafgaand aan je vlucht en na je terugkomst.

Er zijn twee vormen van aantrekkelijke diensten beschikbaar. Enerzijds heb je de veelgebruikte Shuttle Parking Service. Hiermee rijdt je met de auto naar een van de locaties van Sky-Park.nl en vanaf daar wordt alles geregeld. Je auto wordt geparkeerd en je word zelf met een shuttle in 8 minuten naar de ingang van Schiphol gebracht. Je kan ook gelijk in de tussentijd als jij op vakantie bent je auto laten wassen, poetsen of opladen.

Voor wie het helemaal simpel en snel wilt houden, die kan gewoon naar Schiphol rijden en gebruik maken van de Valet Parking Service. Je geeft de auto af en je kan je weg vervolgen richting de incheckbalie. Bij terugkomst staat de auto dan ook weer klaar bij de luchthaven als u contact op hebt genomen. Betalen kan bij Valet parking via pin, creditcard, of vooraf via Ideal. In het laatste geval hoeft u hier ook al niet meer aan te denken op de dag van uw vliegreis.

Ervaring van Pierre, toegevoegd op 18 september 2015

Je wordt snel opgehaald en weggebracht met een busje, chauffeurs van het busje vriendelijk en attent.

Ervaring van Thea, toegevoegd op 18 juni 2015

Al 4 keer geparkeerd bij sky park voor ons vaste prik, goede prijzen en geen gedoe.

» Sky-park.nl review

Mijn ervaring plaatsen