Slaapkamerconcurrent.nl ervaringen en beoordelingen

Slaapkamerconcurrent.nl is altijd de voordeligste als het aankomt op nieuwe boxsprings of slaapkamerkasten. Waarom zou je veel geld betalen terwijl het tot op de cent toe een heel stuk goedkoper kan. Dankzij de positieve ervaringen en beoordelingen van klanten weet je zeker dat je hier moet zijn voor je nieuwe slaapkamer.

Mijn ervaring plaatsen

Over Slaapkamerconcurrent

Op de website slaapkamerconcurrent.nl kun je terecht als je op zoek bent naar attributen voor in je slaapkamer. Slaapkamerconcurrent heeft winkels in Eindhoven en Beuningen en dus deze webshop waar je een groot aanbod vindt van voordelige boxsprings, matrassen, bedbodems, kasten en bedtextiel. Ook is er een speciale hoek voor kinderkamers. Het zoeken van een product is makkelijk. Je klikt bijvoorbeeld op kasten en krijgt daar vier soorten van te zien. Vervolgens bekijk je bijvoorbeeld de nachtkasten. Deze kun je filteren op prijs en afmeting, waarbij je de gewenste breedte, hoogte en diepte kunt aangeven. Naast de hiervoor beschreven onderdelen is het ook mogelijk om een complete slaapkamer te bestellen. Deze bestaat dan uit een bed, nachtkastjes en een slaapkamerkast. Je kunt hierin zelf samenstellen. Door direct bij fabrieken in te kopen en meer dan 30 jaar ervaring te hebben op het gebied van slapen kan slaapkamerconcurrent.nl een laagste prijsgarantie geven. Bestellen en leveren is eenvoudig te regelen bij deze website.

Eerder bezorgd

Ervaring van esther pol, toegevoegd op 13 april 2018

We hadden een compleet bed voor onze zoon besteld, levertijd 6 weken. Na 6 weken en 1 dag was alles donderdag binnen. En zou ingepland worden voor de maandag. Mijn zoon zijn toetsweek begon vrijdag en wilden zijn kamer vrijdag af hebben. Ze hebben toch wel wat moeite moeten doen maar het bed werd vrijdag middag bezorgd. Top!

Ervaring van Louise, toegevoegd op 4 februari 2015

Fijne winkel in Eindhoven, heb er 2 bedden gekocht voor ons gezin.

Ervaring van Seb, toegevoegd op 1 november 2014

De levertijd was iets langer maar is goed gecommuniceerd door Slaapkamerconcurent.

» Slaapkamerconcurrent Review

Mijn ervaring plaatsen