Slaaptextiel.nl ervaringen en reviews

Bekijk ervaringen en reviews over Slaaptextiel.nl en lees of deze webshop betrouwbaar en veilig is.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Slaaptextiel.nl

Slaaptextiel.nl is een webwinkel welke onderdeel is van een reeks webwinkels op het gebied van linnengoed. Ze verkopen diverse merken zoals Anel, Taftan, Jollein, Hello Kitty, Wallaboo en Lodger. Bestellingen kunnen worden opgestuurd of afgehaald worden bij het magazijn in Leeuwarden.

Assortiment voor volwassenen en kinderen
De webwinkel heeft een groot assortiment dekbedovertrekken, hoeslakens, dekbedden, kussens, matrasbeschermers, spreien, lakens, kussenslopen, klamboes, sierkussen en badtextiel in allerlei verschillende maten en kleuren voor volwassenen en voor kinderen.

Assortiment voor baby's en peuters
Voor baby's en peuters hebben ze een grote collectie dekbedden, kussens, hoeslakens, dekbedovertrekken, klamboes en voetenzakken. Daarnaast is er een uitgebreid assortiment artikelen voor de babykamer zoals decoratie, gordijnen, knuffels, lampen, muurstickers, opberg artikelen, sierkussens, vloerkleden en wipstoelhoezen. Ook meubels voor de kinderkamer zijn te verkrijgen zoals bedjes, speelgoedkisten en wiegjes. Voor de verzorging van baby en peuter zijn er vele artikelen te krijgen. Onder andere hydrofiel luiers, badcapes, aankleedkussens, stoelverkleiners, waskussenhoezen en slabbetjes.

» Slaaptextiel.nl Review

Mijn ervaring plaatsen

Slaaptextiel.nl ervaringen en reviews

Bekijk alle reviews