Sloop de Crisis ervaringen en beoordelingen

Bekijk de ervaringen en reviews over Sloop de crisis en kijk wat voor besparing het kan opleveren. Mensen die in het verleden gebruik hebben gemaakt van Sloop de crisis laten hier hun beoordeling achter. Zelf een ervaring achterlaten over Sloop de crisis kan natuurlijk ook.

Mijn ervaring plaatsen

Over Sloop de Crisis

Deze site ken je waarschijnlijk wel van het televisieprogramma Sloop de crisis, waarin John Williams en Annemarie van Gaal mensen helpen die het financieel zwaar hebben. Alle mensen die meedoen aan dit programma gebruiken deze site om hun vaste lasten omlaag te brengen. Sommige mensen besparen hiermee wel 1000 euro op jaarbasis!

Op sloopdecrisis.nl kun je jouw gegevens achterlaten. Vervolgens wordt er door sloop de crisis een veiling gehouden waarbij verschillende bedrijven tegen elkaar op kunnen bieden. Het bedrijf dat de laagste maandlasten biedt wint.

Je kunt denken aan korting op energiekosten, maar ook op Qverzekeringen, zorg, mobiel, televisie en internet. Sloop de crisis maakt vervolgens een mooie deal voor alle mensen die zich hebben ingeschreven en stelt je op de hoogte van de besparing die je kunt bereiken. Dit alles is geheel vrijblijvend; door een aanvraag te doen zit je dus nog nergens aan vast!

Door jezelf in te schrijven bij sloopdecrisis.nl hoef je dus nooit meer teveel te betalen voor je vaste lasten!

selcht

Ervaring van sander klinkenberg, toegevoegd op 17 april 2015

kijk uit met het laten door rekenen omdat je een maand klater gehgeel onverwacht een mailtje krijgt dat je bent overgestapt. Als je dit niet op tijd ziet zit je met dubbele lasten

Favoriete programma

Ervaring van Debby Vos, toegevoegd op 1 oktober 2014

Dubbeltje op zijn kant kijk ik elke week,ben benieuwd of john williams mij helpt om geld te besparen HAHAHa

Opnieuw ingeschreven

Ervaring van Sonja de Boer, toegevoegd op 12 september 2014

dit jaar opnieuw ingeschreven bij sloop de crisis, vorig jaar via hun overgestapt naar andere energieboer, bevalt prima

Handige site

Ervaring van Cora M., toegevoegd op 15 september 2013

Ben fan van sloop de crisis heb ook al het boek gelezen.

» Sloop de Crisis Review

Mijn ervaring plaatsen