Smart Parking Schiphol ervaringen en beoordelingen

Als je zo voordelig mogelijk wil parkeren op Schiphol dan kom je al snel uit bij Schiphol smartparking tenzij je natuurlijk kiest voor een alternatief vergeleken met Schiphol zelf. Je kan hier terecht als je voor drie dagen een plekje nodig hebt voor een auto. Het is wel slim om op tijd te reserveren. De ervaringen en beoordelingen over Schiphol smartparking kan je hier lezen voor je een keuze maakt.

Mijn ervaring plaatsen

Over Smart Parking

Schiphol Smart Parking is een goedkopere parkeerservice voor mensen die drie dagen of langer op de luchthaven willen parkeren. Het parkeerterrein is eigendom van Schiphol Parking dat valt onder Schiphol zelf. De parkeermedewerkers zijn 24 uur per dag aanwezig en er is cameratoezicht. Elke tien minuten vertrekt er een snelbus die je in vijf minuten naar de terminal rijdt. Deze snelbus rijdt op alle dagen, 24 uur per dag. Deze snelbus brengt je na de reis vanaf Schiphol Plaza weer terug naar het parkeerterrein.

Een parkeerplaats via Schiphol Smart Parking kan alleen worden gereserveerd via de website. Reserveren kan tot één dag voor vertrek, mits er nog plaatsen beschikbaar zijn. Eerder boeken kan voordeligere prijzen opleveren. Betalen kan met iDeal of met een creditcard. Het is mogelijk om de boeking te wijzigen of te annuleren tot zeven dagen van tevoren. De annuleringskosten bedragen 5 euro. Wanneer je later terug komt dan de geboekte parkeerperiode wordt 10 euro per dag in rekening gebracht.

goed geregeld

Ervaring van molly, toegevoegd op 9 september 2014

Lekker dichtbij schiphol en de bus vertrekt snel.

druk

Ervaring van veerle, toegevoegd op 10 juli 2014

Je moet echt ver naar achteren rijden om een plek te vinden, daarna kwartier zeulen met de koffer om bij de bus te komen

Handig systeem

Ervaring van Marco de E., toegevoegd op 16 juni 2014

Als je aan komt rijden gaat de slagboom open, daarna met de bus 5 min naar vertrekhal. Ook bij aankomst snel opgehaald en op weg naar huis.

Complimente

Ervaring van mevr. e ekkers, toegevoegd op 17 augustus 2013

Moest mijn vakantie per abuis afbreken, resterende dagen mijn geld voor terug gekregen, bedankt.

» Smart Parking Review

Mijn ervaring plaatsen