Smart Parking Schiphol ervaringen en beoordelingen

Als je zo voordelig mogelijk wil parkeren op Schiphol dan kom je al snel uit bij Schiphol smartparking tenzij je natuurlijk kiest voor een alternatief vergeleken met Schiphol zelf. Je kan hier terecht als je voor drie dagen een plekje nodig hebt voor een auto. Het is wel slim om op tijd te reserveren. De ervaringen en beoordelingen over Schiphol smartparking kan je hier lezen voor je een keuze maakt.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Smart Parking

Schiphol Smart Parking is een goedkopere parkeerservice voor mensen die drie dagen of langer op de luchthaven willen parkeren. Het parkeerterrein is eigendom van Schiphol Parking dat valt onder Schiphol zelf. De parkeermedewerkers zijn 24 uur per dag aanwezig en er is cameratoezicht. Elke tien minuten vertrekt er een snelbus die je in vijf minuten naar de terminal rijdt. Deze snelbus rijdt op alle dagen, 24 uur per dag. Deze snelbus brengt je na de reis vanaf Schiphol Plaza weer terug naar het parkeerterrein.

Een parkeerplaats via Schiphol Smart Parking kan alleen worden gereserveerd via de website. Reserveren kan tot één dag voor vertrek, mits er nog plaatsen beschikbaar zijn. Eerder boeken kan voordeligere prijzen opleveren. Betalen kan met iDeal of met een creditcard. Het is mogelijk om de boeking te wijzigen of te annuleren tot zeven dagen van tevoren. De annuleringskosten bedragen 5 euro. Wanneer je later terug komt dan de geboekte parkeerperiode wordt 10 euro per dag in rekening gebracht.

» Smart Parking Review

Mijn ervaring plaatsen

Smart Parking Schiphol ervaringen en beoordelingen

Bekijk alle reviews