Smart2have.com ervaringen en beoordelingen

Smart2have.com geeft tweedehands producten een tweede leven. De hardware wordt vervangen en een telefoon heeft absoluut weer een tweede leven. Je kan zo voordelig een nieuwe iPhone of tablet in huis halen zonder dat je hier veel geld voor hoeft neer te tellen. Zijn de producten echt prettig in gebruik? Je leest het in onze ervaringen en beoordelingen.

Mijn ervaring plaatsen

Over Smart2have

Op deze website vind je gebruikte producten, die je met garantie kunt kopen. Je ziet direct al een groot aantal producten wanneer je op de startpagina komt. Deze populaire producten zijn voorzien van de prijs. Zo zie je direct waar je aan toe bent. Ook kunnen ze met één klik in de winkelwagen geplaatst worden.

Rechtsboven aan de pagina staat ook een zoekbalkje. Zo vind je het product dat je zoekt extra snel. Tevens is de website onderverdeeld in verschillende categorieën. Je kunt onder andere naar de tabs; tablets, smartwatches, telefoons en merken.

Onder aan de website vind je nog aanvullende informatie over smart2have.com. Ook kun je hier inloggen als je over een account beschikt.

Betrouwbaarheid website
De website ziet er betrouwbaar uit. Je ziet direct dat ze het thuiswinkel waarborg keurmerk hebben. Ook vind je veel over de service. Zo heb je het bestelde product de volgende dag al in huis, wordt het gratis thuisbezorgd en heb je minimaal 3 maanden garantie.

Ervaring van Julian, toegevoegd op 20 september 2014

Fijn dat het zo goedkoop is, hij ziet er uit als nieuw.

Ervaring van Leve, toegevoegd op 2 augustus 2014

De ipad was snel in huis (2 dagen) nu aan de slag met apps installeren.

» Smart2have Review

Mijn ervaring plaatsen