Smartbuyglasses ervaringen en beoordelingen

Een aantal ervaringen over Smartbuyglasses kan je op deze pagina lezen. Alle beoordelingen die op deze pagina staan zijn geschreven door klanten die een aankoop hebben gedaan bij Smartbuyglasses. Zelf een review achterlaten is ook mogelijk en kost slechts enkele minuten van jouw tijd.

Mijn ervaring plaatsen

Over Smartbuyglasses.nl

Op deze site worden designer zonnebrillen, designer brillen en sportzonnebrillen verkocht tegen bodemprijzen. Zo kun je een felbegeerde designerbril kopen voor een mooi prijsje!

Ook voor je kinderen kun je in deze webshop slagen voor een mooie designerbril. Naast dames- en herenbrillen verkoopt SmartBuyGlasses namelijk ook kinderbrillen en kinderzonnebrillen.

Naast brillen kun je ook lenzen kopen in deze webshop. Er worden diverse soorten lenzen aangeboden, zoals daglenzen, weeklenzen en maandlenzen, maar ook varifocale lenzen en gekleurde lenzen behoren tot de mogelijkheden.

In sommige gevallen krijg je zelfs een deel van de kosten van je bril terug via de zorgverzekering. Hiervoor dien je de factuur te downloaden via de website. Deze factuur stuur je vervolgens door naar de zorgverzekering die dan tot vergoeding overgaat. Uiteraard zijn hier wel enkele voorwaardes aan verbonden die je op de site terug kunt lezen.

Ervaring van C.vd, toegevoegd op 31 juli 2018

Great delivery and product

Ervaring van Alexandra NL, toegevoegd op 18 december 2017

I am very happy with the speed of the delivery and product. My product arrived 5 days after I placed my order, shipped form Hong Kong. The condition of the sun glasses perfect. I had ordered another colour of a specific model I had another pair purchased by Bijenkorf and they are identical so I am not questioning the originality. I would certainly buy again from Smartbuyglasses as their prices are very competitive.

Late / geen levering

Ervaring van R.Spil, toegevoegd op 24 mei 2017

Op 7 april 2017 heb ik een gewone bril besteld van merk Ted Baker. Vanwege prijs en levertijd ook maar gelijk een RayBan zonnebril besteld. RayBan werd snel en goed geleverd. Ted Baker bril (met geslepen glazen) zou 9 mei 2017 worden geleverd. Ik kreeg regelmatig een bericht van SmartBuyGlasses SBG wat de status was. Op 9 mei ontving ik bericht van SBG dat de levering vertraagd was, geen reden. Dit bleef enkele weken zo doorgaan (ondertussen krijg ik ook veel SBG reclamespam). Op 22 mei maar eens aan de bel getrokken, waar blijft mijn bril? Antwoord was dat SBG al lange tijd een leverancier zocht voor deze bril, maar deze werd niet gevonden. SBG wacht dan blijkbaar maar af, vreemd! Dus dan kom je in de wachtrij en moet je wachten. SBG legt het probleem bij hun eigen leverancier(s), niet bij zichzelf. SBG ziet zichzelf als een soort intermediair. Zo werkt het bij SBG. En dan kan het nog wel weken duren, en zekerheid krijg je niet. Ook beloofd men niets. Je hoort dit - in mijn geval - na 7 weken. 7 weken lang heb je geld voorgeschoten (300 euro). En nog zegt SBG men dat je mag blijven wachten of de opdracht mag cancellen. Wat heb ik daar aan? Ik wil mijn bril en duidelijkheid. Het is overigens geen bijzondere bril of glas. Montuur is per direct bij Hans Anders verkrijgbaar. Er klopt iets niet. SBG geeft nu de mogelijkheid om uit een geselecteerde groep monturen een nieuwe bril uit te zoeken. Deze heeft men wel op voorraad en hoeft men niet speciaal te bestellen als de Ted Baker bril. Had SBG dit niet eerder kunnen zeggen? Of in ieder geval voor de opdracht kunnen melden. Ik moet nu dus weer naar diverse opticiens op mijn vrije zaterdag om een nieuw montuur te zoeken en de juiste maat vinden. Super irritant! Pas dan kan ik bestellen bij SBG en dan zou - volgens SBG - de bril snel geleverd worden. Conclusie: Standaard brillen bestellen zoals RayBan is prima. Overigens niet echt goedkoper want bij Zalando staan ze voor 30 euro minder te koop. Gewone bril met glazen op sterkte bestellen is niet gelukt. Het proces is ingewikkeld. Men is niet open en transparant. Ik voel me zelfs misleid. Internet aankopen zijn gemakkelijker, sneller en vaak goedkoper. Niet hier. Ik koop geen nieuwe bril bij SmartBuyGlasses.

Lange wachttijd.

Ervaring van Das, toegevoegd op 22 december 2016

3weken moeten wachten op mijn bril. Kwam uiteindelijk na lang wachten aan uit Hongkong. Track en tracé is wel aanwezig maar je hebt er niets aan,er staat alleen vage info op waar je niets aan hebt. Heb bril uiteindelijk dus wel gekregen maar zal niets meer bestellen bij SmartBuyGlasses

service top en snelle levering

Ervaring van P.B, toegevoegd op 4 juni 2015

Ik heb afgelopen dinsdagavond een burberry zonnebril besteld. Na goede maar ook slechte reviews wist ik niet wat ik moest verwachten. Kan je vertellen dat ik vanochtend (woensdag) de bril al in huis had. Wat een top service zeg. Bedankt daarvoor en in de toekomst zou ik hier zeker weer bestellen.

Super service

Ervaring van Hella hermsen, toegevoegd op 1 mei 2015

Zeer snelle verzending, 2 dagen later al in huis. Superblij met mijn ray-ban

Zelden zo tevreden geweest

Ervaring van Maria, toegevoegd op 31 maart 2015

Ik zocht een bril uit in de winkel voor � 180 deze bij Smartglass gevonden voor � 132 incl. verzendkosten. Bril was binnen 3 dagen bezorgd, op de doos las ik dat het uit Italie kwam en op de bril staat ook made in Italy, bril is niet nep, gewoon lekker goedkoper! Van Smartglass nog een mailtje gekregen om me te bedanken voor de aankoop. Ben dus duidelijk tevreden!

Goedkoper dan bij optiek

Ervaring van Christine Bolle, toegevoegd op 18 april 2014

Vele malen goedkoper dan bij de optiek. Hopen dat ik mijn carrera zonnebril snel in huis heb.

Niet Fake hoor

Ervaring van Kompany, toegevoegd op 9 februari 2014

In tegenstelling tot wat veel mensen hier schrijven is Smartbuyglasses wel betrouwbaar. Al 3 keer een zonnebril besteld en in alle gevallen zijn het echte brillen. Hoe je erbij komt dat het fake is is mij ook een raadsel.

Goedkoop

Ervaring van Smart Buy, toegevoegd op 15 januari 2014

De zonnebrillen bij smartbuyglasses zijn zo goedkoop omdat ze geimporteerd worden uit het buitenland. Het zijn wel echte brillen van de grote merken.

» Smartbuyglasses.nl Review

Mijn ervaring plaatsen