Smitmode.nl ervaringen en beoordelingen

Smit mode is een familiebedrijf dat verspreid zit door het land met verschillende modezaken. Naast de modezaken is er nu dus ook een online shop om heel Nederland te bedienen. Smitmode.nl heeft voldoende positieve ervaringen en beoordelingen om er zelf eens een kijkje te nemen voor de nieuwste dames en heren mode.

Mijn ervaring plaatsen

Over Smit mode

Bij Smitmode.nl kunt u terecht voor merkkleding voor dames en heren. De webshop maakt je wegwijs in het ruime aanbod van jassen, jurken, broeken, vesten en blouses. Zo kun je er ook Expressskleding kopen en Betty Barclay. Ook G-star ontbreekt niet in de collectie. Alle merken die Smit Mode verkoopt, kun je online kopen.
Smit Mode is een familiebedrijf met achttien filialen in Neerland. Het wordt gerund door acht neven en nichten, met inmiddels de vijfde generatie.
De site is heel overzichtelijk en heeft rustige kleuren. Het is voor iedereen toegankelijk. Er zijn ook acties op te vinden, bijvoorbeeld de PME Legend voor de heren en mooie kleding voor de dames. Smit Mode laat zien welke nieuwe trends er zijn en je kunt er terecht voor echte musthaves.

Op de site kunt u rustig zoeken naar de kleding die bij u past en oon in welke stad u terecht kunt om persoonlijk uw kleding te kiezen en te kopen.

Ervaring van Marco, toegevoegd op 25 augustus 2014

Vaste klant bij smit mode, gewoon goede merken en service is ook altijd top

Ervaring van Ma, toegevoegd op 14 augustus 2014

Hele aardige mevrouw van de klantenservice.

» Smit Mode Review

Mijn ervaring plaatsen