Sneakertjes.nl ervaringen en beoordelingen

Sneakertjes.nl is de ideale website als je te horen krijgt dat een familielid of vriend/vriendin een kindje verwacht. Voor zowel jongens als meisjes zijn er hier in kleine maten sneakers te vinden als kraamkado. Natuurlijk zijn ze hier ook te vinden voor de wat grotere kinderen. Ervaringen en beoordelingen over deze sneakers lees je hier online terug.

Mijn ervaring plaatsen

Over Sneakertjes.nl


Sneakertjes.nl is een webshop die zich voornamelijk op jonge mensen richt. Zo hebben ze drie verschillende categorieën schoenen: voor baby‬ôs, meisjes, en jongens. Dus wanneer je een baby, peuter, puber of adolescent bent kun jij hier je slag slaan. Ze hebben bekende merken voor je te koop, zoals Bjorn Borg, Converse, Gaastra, Replay, Vans en vele anderen. Daarnaast hebben ze nog een specifieke categorie waar je babyschoenen kunt kopen als cadeau voor een kraamvisite. De maten die ze verkopen zijn heel divers.

Over de levering
Qua levering zijn ze ook redelijk vlug. Wanneer jij je schoenen vandaag koopt, heb je ze binnen 24 uur binnen, zo beloven ze bij sneakertjes.nl. Daarnaast leveren ze de artikelen gratis wanneer je aankoop boven de 99 euro is. Wanneer de schoenen niet aan je verwachtingen voldoen, heb je de mogelijkheid om ze binnen 14 dagen te retourneren. En wanneer je de artikelen wil ruilen, sturen ze de nieuwe schoenen na je toe zonder extra verzendkosten.

Ervaring van Marleneke, toegevoegd op 24 november 2014

Superleuke timberland schoentjes gekocht ze staan echt superschattig

Ervaring van Jennefer, toegevoegd op 27 augustus 2014

Converse schoenen besteld, snel in huis, goedkoper dan bij andere winkels.

» Sneakertjes.nl Review

Mijn ervaring plaatsen