Sneapers ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over Sneapers.com en lees of deze webshop veilig en betrouwbaar is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Sneapers

Als het koud is trek je meestal een lekkere trui aan en ga je onder een kleedje zitten. Ook je voeten willen warm blijven, dus trek je je lelijke konijnensloffen aan. Maar is het niet eens tijd voor wat hippere, meer volwassen sloffen? Die bestaan en ze zijn ook nog eens ontzettend leuk.

Sneapers.com zorgt voor de volgende stap in homewear. Sneapers.com verkoopt sneapers. Dat is duidelijk. Maar wat zijn sneapers nou?

Sneapers zijn een kruising tussen sloffen en sneakers. Zachte, lekkere sloffen voor binnen in de vorm van hippe sneakers. Sneapers zijn verkrijgbaar in de maten S tot en met XXL en deze maten vertegenwoordigen een de schoenmaten 32 tot en met 48. Sneapers zijn dus voor kinderen, maar ook voor volwassenen te verkrijgen.

Sneapers.com bestaat nog niet zo lang; sinds december 2015. Toch is het een leuke aanvulling aan de wereld van de online verkoop. Sneapers zijn namelijk nieuw en hip en dat doet het altijd goed bij de huidige maatschappij.

Sneapers zijn ook nog eens heel betaalbaar; 34,95 per paar. Voor sloffen is dit niet goedkoop, maar voor zulke leuke sloffen als sneapers kan je het wel missen, toch?

Ervaring van Sabine, toegevoegd op 3 januari 2015

Ziet er heel leuk uit op de bank, en ze zitten ook lekker en warm. Gekregen als kerstcadeau.

» Sneapers review

Mijn ervaring plaatsen