Snipes.nl ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over Snipes.nl en lees of deze webshop veilig en betrouwbaar is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Snipes.nl

Snipes is opgericht in 1988 met een winkel in Essen. Vanaf dat moment zijn ze blijven groeien in Nederland, maar ook in Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk. Inmiddels hebben ze meer dan 100 winkels. Ook is er een goede en overzichtelijke webshop beschikbaar waar je sneakers, kleding en accessoires kan aanschaffen.

De producten
Snipes.nl biedt voornamelijk heel veel sneakers aan van veel verschillende merken. Zo hebben ze Nikes, Jordan retros, Asics, Timberlands en nog veel meer. Naast al deze verschillende, hippe sneakers verkopen ze ook volop kleding voor zowel dames als heren. Ook voor kinderen hebben ze een ruim en breed assortiment met producten.

Over Snipes
Snipes levert veel producten vanuit voorraad waardoor je de eventuele bestelling snel in huis hebt. Vanaf €60,- wordt je bestelling gratis thuisbezorgd. Uiteraard heb je de mogelijkheid om de artikelen te retourneren als ze niet naar je zin zijn. Dit kan binnen 14 dagen.

SNIPES - snel, leuk shoppen en mooie kortingen

Ervaring van missinter, toegevoegd op 17 april 2018

Helemaal top geregeld bij SNIPES # Gratis levering - (Bij een minimumbesteding, waar ik altijd wel overheen kom.) # Shoppen - Het is erg eenvoudig en leuk om bij SNIPES online te shoppen. # SALE - Er zijn altijd mooie acties en aanbiedingen te vinden met hoge kortingen bij SNIPES.

Ervaring van Rowena, toegevoegd op 14 maart 2016

Nieuwe sneakers na 2 dagen al binnen lang gezocht voor dit model.

Ervaring van Brandon, toegevoegd op 5 januari 2016

Prima winkel, veel aanbod en snel verzenden daar hou ik van.

» Snipes review

Mijn ervaring plaatsen