Sniztop ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over Sniztop en lees wat andere van dit product vinden.

Mijn ervaring plaatsen

Over Sniztop

SnizTop is een natuurlijk voedingssupplement bedoeld tegen allergenen zoals huisstofmijt, pollen en grassen. Via de natuurlijk ingrediënten in het middel tracht SnizTop de lichamelijke reacties op deze allergenen tegen te gaan. Wat bevat SnizTop dan? De hoofdbestanddelen zijn zink en proteïnen ontrokken uit Japanse kwarteleieren. Deze werden ontdekt in de jaren ’70 in Frankrijk en zouden moeten bijdragen tot het normaal functioneren van het immuunsysteem. Op de website vindt je heel wat extra informatie over het product terug waaronder de uitgebreide lijst ingrediënten. Bij bestelling kan je rekenen op een goede service en een snelle levering. Boven een bestelling van 20 euro is de levering overigens compleet gratis. In de regel is iedere bestelling binnen de dag geleverd mits je het voor de nacht besteld. Bestellingen die in het weekend vallen worden op maandag aan huis gebracht. De klantenservice van Sniztop wordt als goed ingeschat en staat zeker en vast klaar om iedere mogelijke vraag over de producten te beantwoorden.

Goed natuurlijk alternatief

Ervaring van Carolina , toegevoegd op 29 maart 2017

Goede remedie tegen die vervelende pollen. niet goedkoop maar als meer doosjes besteld wordt het goedkoper. Verder snelle levering.

Blij met dit product

Ervaring van Lianne, toegevoegd op 11 mei 2016

Heel blij met dit nieuwe product. Zowel ik als de kinderen hebben altijd veel last van pollen. Eindelijke een natuurlijk middel dat goed werkt en geen bijwerkingen kent. Vooral voor de kinderen vind ik dat heel fijn. Aanrader dus

Ervaring van Mieke, toegevoegd op 18 maart 2016

Helpt heel goed tegen hooikoorts, smaak van tabletten vind ik niet zo lekker maar goed.

» Sniztop review

Mijn ervaring plaatsen