Snowrental ervaringen en beoordelingen

Snowrental.nl is de pionier als het aankomt op skiverhuur. Ontdek zelf waarom je hier het beste een paar ski’s kan huren. Je krijgt hier namelijk tot 50% korting op de huur en alles is ter plaatsen voor je geregeld. Geloof je er niets van? Lees dan de ervaringen en beoordelingen van andere skiërs.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Snowrental

Veel mensen zullen dit beeld herkennen: terwijl anderen zich al op de pistes vermaken, sta jij bij de skiverhuur op je beurt te wachten. Deze irritatie kun je vermijden als je gebruik maakt van de voordelen die snowrental.nl biedt. Dit bedrijf bestaat ruim tien jaar en zorgt er voor dat de vooraf gehuurde ski's klaar staan als je op je wintersportadres arriveert. Bijkomend voordeel is dat je in sommige gevallen zelfs tot 50% goedkoper uit bent dan wanneer je zelf ski's ter plaatse huurt.
Op de website staat duidelijk beschreven hoe het concept werkt. Allereerst geef je aan in welk land en gebied je op vakantie gaat en selecteer je een plaatselijke winkel. Daarna vul je de eerste skidag in en voor welke periode je wilt huren. Het systeem geeft vervolgens een overzicht van de mogelijkheden en de geldende prijzen. Als je akkoord gaat met de aanbieding staan de ski's en skischoenen op de eerste dag van je vakantie voor je klaar zodat je direct de piste op kunt.

» Snowrental Review

Mijn ervaring plaatsen

Snowrental ervaringen en beoordelingen

Bekijk alle reviews