Snowtime.nl ervaringen en beoordelingen

Snowtime weet de leukste skivakanties te regelen in het buitenland. In bekende skidorpen kan je nu online een vakantie boeken en dankzij de regelmatige wintersale ben je ook nog eens voordelig uit. Aan de hand van ervaringen en beoordelingen weet je precies waar je jouw vrienden en familieleden mee naartoe wil nemen.

Mijn ervaring plaatsen

Over Snowtime

Als je een wintersportvakantie wilt boeken dan ben je bij snowtime.nl aan het juiste adres. Je vindt hier namelijk een uitgebreid aanbod van vakanties naar allerlei skigebieden. Het kan dan ook moeilijk zijn om een keuze te maken. Hiervoor heeft de website handige zoekfuncties. Zo kun je in het startscherm zoeken op land, skigebied, plaats, dag van aankomst, aantal overnachtingen en aantal personen. Bovenaan de startpagina kun je nog op andere manieren de juiste vakantie zoeken. Zo kun je zoeken op gebieden, dorpen en aanbiedingen. Naast het boeken van je vakantie biedt snowtime.nl hulp aan, zodat je optimaal voorbereid op reis gaat. Zo kun je kijken naar verzekeringen en kun je meer info vinden over lessen en verhuur ter plaatse. Ook staan er handige tips met betrekking tot het vervoer. De bestemmingen zijn per auto te bereiken en je kunt ervoor kiezen om in een hotel onderweg te overnachten. Voor je wintersport kun je dus gaan naar de website snowtime.nl.

Ervaring van Stefan Moersman, toegevoegd op 9 maart 2014

1e keer dutchweek voor mij, veel mensen leren kennen het was 1 groot feest, volgend jaar zijn wij weer van de partij.

Ervaring van Jeffrey Tijl, toegevoegd op 19 december 2013

Meerdere keren geboekt bij snowtime, ze hebben vaak hele goede aanbiedingen, dezelfde accomodaties als bij andere reisbureaus alleen stukje goedkoper.

» Snowtime Review

Mijn ervaring plaatsen