Snurky.nl ervaringen en beoordelingen

Snurky.nl doet er alles aan om het slapen zo aangenaam mogelijk te maken. Dit doe je natuurlijk met goede bedden en matrassen voor volwassenen en kinderen. Bij Snurky kan je terecht om voordelig en van hoge kwaliteit een nieuw bed te bestellen. Met de hulp van ervaringen en beoordelingen op onze website weet je van te voren wat je kan verwachten.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Snurky

Snurky.nl is een website waar je alles vindt met betrekking tot slapen. Zo ben je hier aan het juiste adres voor matrassen, bedden en andere slaap accessoires. De website ziet er leuk uit en is opgedeeld in verschillende categorieën. Als je bijvoorbeeld opzoek bent naar een matras kun je direct naar het tabblad matrassen gaan.

De andere categorieën die er nog zijn, zijn dekbedden, bedbodems, textiel, bedden, kinderbedden, sale en meer. Op de startpagina zie je ook dagaanbiedingen. Iedere dag zijn er nieuwe producten in de aanbieding. Ook wordt je direct voorzien van de nodige informatie. Zo betaal je bij besteding van 499 euro geen verzendkosten, en heb je 3 jaar garantie op alle producten.

Je hebt op Snurky.nl ook de mogelijkheid om een eigen account aan te maken. Zo kun je dingen op een verlanglijstje plaatsen en je bestellingen volgen.

Betaalmogelijkheden
Onderaan de website zie je een icoontje met alle betaalmogelijkheden. Je kunt hier onder andere met iDEAL, PayPal, VISA en MasterCard betalen. De artikelen worden verzonden met PostNL.

» Snurky Review

Mijn ervaring plaatsen

Snurky.nl ervaringen en beoordelingen

Bekijk alle reviews