Solfly.nl ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over Solfy en lees of dit reisbureau veilig en betrouwbaar is. (ANVR & SGR)

Mijn ervaring plaatsen

Over Solfly.nl

Ben je op zoek naar een betaalbare vakantie in Griekenland, Spanje of Portugal, dan kun je bij solfly.nl kiezen uit een breed reisaanbod. De nederlandse reisorganisatie richt zich op lage prijzen en een persoonlijke service, waarbij je altijd de mogelijkheid hebt om zowel telefonisch als via e-mail contact op te nemen met SolFly.

Onafhankelijke reisorganisatie

SolFly is een onafhankelijke reisorganisatie met een eigen aanbod mediterrane bestemmingen. Het zoek- en boeksysteem op solfly.nl is overzichtelijk en heeft naast aantrekkelijke last minutes ook voordeelweken. Zo heb je de mogelijkheid om samen of met het hele gezin van een ideale (zon)vakantie te genieten. Heb je tijdens het boekingsproces vragen of is er iets niet helemaal duidelijk, dan kun je de medewerkers van SolFly telefonisch om hulp vragen. Zo weet je zeker dat je gebruik maakt van de meest voordelige optie. Weet je nog niet zeker waar je naar toe wilt? SolFly doet je graag een uitgebreide offerte toekomen waar al je reiswensen in zijn opgenomen.

Ervaring van Sonja, toegevoegd op 5 mei 2016

Zojuist mijn vakantie geboekt, direct bevestiging per mail, laagste prijs die ik kon vinden voor ons appartement

Ervaring van Daan, toegevoegd op 11 september 2015

Goed geholpen door de klantenservice toen ik een rolstoelvriendelijk hotel zocht. Bedankt voor alle moeite en alle keren terugbellen.

» Solfly.nl review

Mijn ervaring plaatsen