Sooco ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over Sooco.nl en lees of deze webshop veilig en betrouwbaar is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Sooco

Sooco.nl
Wanneer je nieuwe schoenen wilt kopen ben je op de site sooco.nl op het juiste adres. Er worden zowel heren-, dames- en kinderschoenen aangeboden. Het onlineschoenen bestellen gaat op de website van sooco.nl vrij gemakkelijk. De website is snel en overzichtelijk. Wanneer je boots, sneakers, laarzen of enkelaarsjes wilt aanschaffen is dat mogelijk. Het is er allemaal. Ook de laatste trends worden er getoond. De merken die worden geleverd zijn topmerken. Kijk, bij de aankoop van een product, of er misschien een artikel in de uitverkoop zit.

Ruilen en retourneren
Je hebt binnen 30 dagen de tijd om een artikel te ruilen of te retourneren. Je moet daarvoor het bijgeleverde retourformulier invullen en met de aankoop bon en factuur terugsturen. Je moet het artikel in de originele schoenendoos terugsturen. Na de aankomst van je retourzending wordt het geld binnen enkele dagen dan weer op je rekening gestort.

Vragen
Wanneer je vragen hebt over een bepaald artikel is het raadzaam even te bellen. Je zal op een correcte wijze worden geholpen zodat je vragen worden verholpen.

Helemaal top!

Ervaring van Carmen, toegevoegd op 18 januari 2017

Laarsen besteld, 30 euro goedkoper dan in de winkel. S'avonds besteld,de volgende dag in huis!! Topservice.

Ervaring van Mitch, toegevoegd op 14 september 2016

Super schoenenwinkel. Gratis retour sturen is een groot pluspunt.

Ervaring van D, toegevoegd op 4 maart 2016

Al 4 keer schoenen gekocht, veel schoenen die andere winkels niet hebben in mijn maat.

» Sooco review

Mijn ervaring plaatsen