Sorprentas.com ervaringen en beoordelingen

Sorprentas.com is de website waar je terecht kan om een leuk t-shirt te drukken voor je kindje. Je kan ook dekentjes en andere producten online ontwerpen en laten drukken. Laat je verassen met een mooi t-shirt uit eigen hand of veras een aankomende opa of oma met een t-shirt. Ervaringen en beoordelingen over de kwaliteit lees je hier terug.

Mijn ervaring plaatsen

Over Sorprentas

Sorprentas.com is een website waar je baby- en kinderkleding kam laten bedrukken. Het is een kleurrijke website. Door de vele foto's die voorbij springen heb je al snel een idee van het aanbod. Natuurlijk kun je ook zoeken in diverse categorieën. Zo kun je als je weinig tijd hent naar categorie toppers. Hier staan de items die het meest gekocht worden. Ook kun je complete kraampakketen bestellen. Het aanbod is zeer uitgebreid, en makkelijk te vinden. Als je zelf iets wil ontwerpen is dat ook mogelijk. Zo is het cadeau nog persoonlijker.

Betaalmogelijkheden en betrouwbaarheid website

De betaalmogelijkheden zijn voldoende. Zo kun je met PayPal betalen maar ook met iDEAL en VISA. Er wordt aangegeven dat je je bestelling binnen 5 dagen in huis hebt. De website bestaat al sinds 2003. Ze hebben geen keurmerk, maar het ziet er allemaal wel betrouwbaar en professioneel uit. Ook kun je met eventuele vragen terecht bij het kopje contact. Hier vind je een telefoonnummer, adres en e-mail adres.

Ervaring van Marja, toegevoegd op 24 februari 2015

Leuk rompertje gekocht, het was relatief snel in huis voor een bedrukt kledingstuk.

» Sorprentas Review

Mijn ervaring plaatsen