Spadreams ervaringen en beoordelingen

Spadreams helpt je om te genieten tijdens een echte wellness reis. Je kan hier online de mooiste reizen boeken in binnen en buitenland. Benieuwd hoe jouw reis eruit komt te zien? Lees hier online de ervaringen en beoordelingen van gasten die je al voor gingen.

Mijn ervaring plaatsen

Over Spadreams

Spadreams.nl is een reisorganisatie gespecialiseerd in wellness- en gezondheidsreizen. Het bedrijf werd in 2009 door het Duitse Fit Reisen opgericht en is gevestigd in Hamburg. Met in totaal 1200 verschillende reizen naar 185 locaties in 35 laden is Spadreams.nl een van de grootste aanbieders in dit specifieke marktsegment.
Wie het aanbod van reizen op de website wil bekijken kan direct voor een thema kiezen, bijvoorbeeld een Spa- en Wellnessvakantie. Na de vroegste vertrekdatum, uiterste aankomstdatum en de duur van de vakantie ingevuld te hebben krijg je een keurig overzicht van de reizen die beschikbaar zijn. Indien de keuze te groot is, dan kun je de zoekresultaten nog verder verfijnen of ze sorteren op basis van populariteit, het aantal sterren of de beoordeling van klanten. Als je wel op vakantie wilt terwijl je portemonnee tijdelijk niet zo goed gevuld is, dan vind je onder de button 'aanbiedingen' een aantal zeer voordelige reizen.
Mocht je op de hoogte willen blijven van het aanbod van Spadreams.nl dan biedt de website de mogelijk om je te abonneren op de nieuwsbrief.

Goed verzorgd, vriendelijke mensen.

Ervaring van Max de W., toegevoegd op 16 september 2015

Mijn vrouw en ik zijn naar Tjechie gegaan na raad van SpaDreams. Eerst wat twijfel, maar na beraad duidelijkheid. Dikke pluim voor de snelle service

Yoga vakantie

Ervaring van Maxine en Roosmarijn, toegevoegd op 7 augustus 2014

Tot in de puntjes verzorgd, bij aankomst direct een goed gevoel. Dit gevoel is gebleven totdat we weer het vliegtuig instapten.

Heerlijk ontspannen

Ervaring van Lisette, toegevoegd op 15 mei 2014

Voor 3 dagen naar een kuuroord in Duitsland geweest met een vriendin. Alles was top geregeld van aankomst tot vertrek.

» Spadreams Review

Mijn ervaring plaatsen