Spartoo.nl ervaringen en beoordelingen

“De nummer 1 in online schoenenverkoop” luid de slagzin van dit online schoenen warenhuis. Je kunt hier comfortabele schoenen kopen van allerlei hoogstaande merken zoals bijvoorbeeld Uggs. Lees ervaringen met deze webwinkel en de schoenen van spartoo.nl op onze site. Je kunt er tevens beoordelingen vinden over spartoo.nl.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Spartoo

Spartoo is een webshop die fashion tot in de poriën ademt. De pagina's zien er erg mooi uit. Je krijgt als klant een idee wat Spartoo allemaal te bieden heeft en je krijgt helemaal zin om zelf een nieuwe outfit te scoren.

Selectie
Er is erg veel aandacht besteed aan het makkelijk door de website heen kunnen navigeren. Aan de zijkant van de webshop kun je meteen meer voorkeur selecties opgeven, waardoor je bijvoorbeeld snel een paar schoenen in jouw maat of jouw favoriete kleur kan vinden.

Beschrijving
Bij de producten is de nodige informatie over het product en over de levering te lezen. Ook krijg je met veel afbeeldingen meteen een goed beeld van een product als klant. Tevens zijn er vele top lijstjes op de webshop te vinden. Je kunt hieraan als klant snel zien welke producten het goed doen bij andere mensen. Een betaling verrichten kan vervolgens op verschillende manieren.

» Spartoo Review

Mijn ervaring plaatsen

Spartoo.nl ervaringen en beoordelingen

Bekijk alle reviews