Spellenrijk.nl ervaringen en beoordelingen

Bordspellen voor iedere gelegenheid kun je kopen bij spellenrijk.nl. Bekende spellen zoals Monopoly en Risk, maar ook een bordspel van de Tv-show Game of Thrones kun je hier vinden. Ervaringen met bordspellen van spellenrijk.nl bekijken? Lees ze in reviews samen met beoordelingen op onze website.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Spellenrijk

spellenrijk.nl is een online webwinkel waar je terecht kan voor toffe bordspellen.

Het aanbod van Spellenrijk is zeer uitgebreid. Je vindt er klassieke gezelschapsspellen maar ook educatieve spellen, drankspellen, denkspellen, reisspellen, trading cards, puzzels, kaartspellen... Er is voor iedere spelgenieter wel wat te vinden!

Op de website vind je ook certificaten terug van het Thuiswinkel waarborg Keurmerk en het Q Shops Keurmerk. Dit wil eigenlijk zeggen dat je als klant te maken hebt met een goede en betrouwbare webwinkel. Je kan er met het volste vertrouwen je aankopen voltooien want Spellenrijk voldoet aan de opgelegde regels en voorwaarden van de Keurmerken.

Wanneer je een bestelling plaatst worden er 3,99 euro verzendkosten aangerekend, maar wanneer jouw orderbedrag meer bedraagt dan 50,00 euro dan wordt de bestelling volledig gratis verzonden! Bestel je voor 17:00 uur dan mag je het pakketje de volgende werkdag in ontvangst nemen!

Heb je vragen over de bordspellen? Wil je graag meer informatie over de levertijden? Dan staat de helpdesk telefonisch en via e-mail voor je klaar.

» Spellenrijk Review

Mijn ervaring plaatsen

Spellenrijk.nl ervaringen en beoordelingen

Bekijk alle reviews