Speurders Aanbiedingen ervaringen en beoordelingen

Bekijk enkele ervaringen over Speurders aanbiedingen en zie direct of deze aanbieder betrouwbaar is. De reviews over Speurders aanbiedingen zijn geschreven door klanten die weleens wat hebben besteld bij deze webshop.

Mijn ervaring plaatsen

Over Speurders Aanbiedingen

Aanbiedingen.speurders.nl is een website waar terecht kan om aan een goedkopere prijs producten aan te schaffen. Opmerkelijk aan deze site is dat elke aanbieding maar een bepaalde tijd beschikbaar is en dus niet zo lang tot ze verkocht wordt. Het gaat hier zelfs meestal maar om één dag. Op deze manier wil aanbiedingen.speurders.nl mensen aansporen de site elke dag te bezoeken in grondig te scannen naar aanbiedingen die eventueel interessant zouden kunnen zijn. De bezoekersstats van de site moeten dus elke dag behoorlijk stabiel zijn. Welke zaken worden er nu precies aangeboden op aanbiedingen.speurders.nl? Een bezoek aan de website leert dat het aanbod wel heel uiteenlopend is. Men houdt de aanbiedingen zo breed mogelijk om een grotere doelgroep te kunnen bereiken. Dit is een greep uit het aanbod op de dag dat ik de site bezocht (dit is elke dag anders en dus geen zekerheid dat deze producten er in de toekomst nog opstaan!): Electroinsche apparaten, een Wifi adapter en een wijnkoelkast. Heell uiteenlopend dus, zoals al gezegd.

Zelfde deals als bij Groupdeal

Ervaring van Coen, toegevoegd op 14 oktober 2014

bij speurders aanbiedingen komen dezelfde deals als bij groupdeal, houdt daarom beide sites in de gaten

Goede aanbiedingen

Ervaring van Fouzai, toegevoegd op 29 september 2014

Leuke prijzen, wel veel aanbiedingen die je ook op andere dagdeal websites ziet terugkomen. Handig als je een deal ergens anders net hebt gemist.

Verzendkosten hoog

Ervaring van Ingmar, toegevoegd op 14 juli 2014

Jammer van de hoge verzendkosten maar voor de rest nog steeds goedkoper dan in de winkel.

» Speurders Aanbiedingen Review

Mijn ervaring plaatsen