Sport44.com ervaringen en beoordelingen

Sport44.com is de expert als het aankomt op sportartikelen. Van de fietssport tot hardlopen of wintersport je vindt heir van alles. Met behulp van de beoordelingen bij de producten weet jij van te voren welke je graag wil kopen. Maak gebruik van de ervaringen van andere en begin met shoppen bij sport44.com.

Mijn ervaring plaatsen

Over Sport44

Sport44 is een handige webshop om sportkleding te kopen.

Als hardloper koop ik veel van mijn hardloopkleding online. En ik was aangenaam verrast door het aanbod van Sport44. Zo verkopen ze bijvoorbeeld hardlooptights voor de vriendelijke prijs van 16,95. Maar ook in het duurdere segment hebben ze leuke sportkleding.
Handige zoekfunctie

Wat ik bovendien erg handig vindt is dat je aan de zijkant van de website kunt kiezen of je wilt zoeken op onder andere soort sportkleding, prijs, fabrikant of bijvoorbeeld op een bepaald merk. Dat maakt het gemakkelijk om de kleding waarin je interesse hebt te vinden.
Punten sparen

Als je iets bestelt krijg je daar punten voor. Die punten kun je uiteindelijk inwisselen voor korting bij een volgende bestelling. Het is dus aantrekkelijk om sport44 vaker te bezoeken. En gezien hun goede service doe je dat vanzelf wel.

Liever naar een echte winkel?

Wil je sportkleding toch liever eerst even passen in het echt? Dat kan ook. Je vindt sport44 in het plaatsje Vorden. Dat is in het oosten van Gelderland.

betale met Paypal

Ervaring van V, toegevoegd op 24 september 2014

Fijn dat je bij deze winkel ook met Paypal kan betalen

jammer van DHL

Ervaring van Marianne, toegevoegd op 25 juni 2013

De bezorger van DHL gaat altijd ruw om met mijn pakketjes. Graag volgende keer bezorgen met post nl veel beter.

» Sport44 Review

Mijn ervaring plaatsen