Sportbay.nl ervaringen en beoordelingen

Fitness kunnen we natuurlijk in een dure sportschool doen, maar het kan ook gewoon thuis in je eigen fitness school aan huis. Van kleine fitness materialen tot grote materialen je kan ze allemaal vinden bij sportbay.nl. Ervaringen en beoordelingen van klanten die hier hun fitness apparatuur hebben gekocht lees je hier online.

Mijn ervaring plaatsen

Over Sportbay

Sportbay.nl is een online sportwinkel die een zeer uiteenlopend assortiment artikelen voor jou te bieden heeft. Ten eerste verkopen ze heel veel fitnessmateriaal. Zowel kleine fitnessmaterialen als springtouwen en yogamatten, alsook groter materiaal zoals halters, crosstrainers, trainingsbanken en zelfs loopbanden. Wanneer je zin hebt in bijvoorbeeld hardlopen, dan hebben ze ook thermokleding voor je beschikbaar. Daarnaast verkopen ze kampeerspullen zoals tenten, slaapzakken en rugzakken voor wanneer je het plan hebt opgevat om een avontuurlijke reis te maken. Daarbij verkopen ze ook nog producten als voetbalspullen, fietssloten, sportvoeding en vele andere artikelen.

Ze hanteren een ‘laagste prijs garantie’: wanneer jij een product dat zij aanbieden ergens goedkoper kunt vinden, bieden zij diezelfde prijs aan voor dat product inclusief een korting. Daarnaast leveren ze zeer snel. Wanneer je iets voor 21:00 uur besteld, heb je het de volgende dag in huis. Ben je echter niet tevreden met het product? Geen paniek. Wanneer je het (ongebruikte) product binnen veertien dagen retourneert, krijg je het geld terug.

Snel geleverd zonder probleem

Ervaring van Victor, toegevoegd op 18 maart 2018

Snelle bezorging, binnen het tijdsvenster, artikelen in perfecte conditie en top dat de bezorging gratis was ondanks de vele kilo’s

Uitstekende service

Ervaring van H. de Vries, toegevoegd op 22 september 2016

Snelle bezorging en het product was makkelijk in elkaar te zetten. Helemaal top

yogamat besteld

Ervaring van Ellemijn, toegevoegd op 14 september 2014

Een yogamat besteld. Hoge kwaliteit en niet duur.

Laagste prijs

Ervaring van Fiona D, toegevoegd op 11 maart 2014

Bezoek altijd meerdere sites op te vergelijken en Sportbay was echt de goedkoopste. Levering kan iets sneller (was 3 dagen, weekend tussen) Voor de rest geen op of aanmerkingen.

» Sportbay Review

Mijn ervaring plaatsen