Sportenspelkoerier.nl ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over Sportenspelkoerier.nl en lees of deze webshop veilig en betrouwbaar is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Sportenspelkoerier.nl

Sportenspelkoerier.nl is een webshop die binnenspeelgoed, speeltoestellen en buitenspeelgoed verkoopt. Speelgoed voor kinderen waar ze veel plezier aan beleven, waaronder schommels, skates, zwembaden, trampolines, knuffels en driewielers. Zitten je kinderen te veel achter de computer en wil je liever dat ze lekker buitenspelen? Met het speelgoed van sportenspelkoerier.nl zorg je ervoor dat er weer genoeg spanning en avontuur buiten te vinden is, waardoor ze achter de computer uitkomen.

Service van sportenspelkoerier.nl
Sportenspelkoerier.nl is gevestigd in Nijmegen en levert producten in Nederland en België. Daarnaast wil sportenspelkoerier.nl alle klanten zo goed mogelijk van dienst zijn. Klanttevredenheid staat bij sportenspelkoerier.nl dan ook op nummer één.

Wanneer je iets besteld bij sportenspelkoerier.nl zijn de verzendkosten gratis bij grote artikelen vanaf €200 en bij kleine artikelen vanaf €75. Onder deze bedragen betaal je €14,95 of €4,95 verzendkosten. Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid om het artikel zelf op te halen bij Sportenspelkoerier en kunt u het product binnen 14 dagen retourneren.

Ervaring van E, toegevoegd op 2 juli 2015

via beslist uitgekomen bij jullie winkel, goede prijzen snelle levering, ga vaker bestellen.

Ervaring van So en familie, toegevoegd op 18 juni 2015

Wij hadden eerst een trampoline van een andere winkel, die was kapot, die van jullie is de helft goedkoper en van veel betere kwaliteit.

» Sportenspelkoerier.nl review

Mijn ervaring plaatsen