Sportschoenen4u.nl ervaringen en beoordelingen

Sportschoenen4u.nl is de website als je opzoek bent naar een nieuw paar sportschoenen. Voor iedere sport is er wel een paar nieuwe schoenen te vinden in deze online shop. Dankzij de ervaringen in deze winkel vind je altijd wel de juiste voetbalschoenen of hardloopschoenen. Lees hier de beoordelingen en maak jouw keuze voor nieuwe sportschoenen.

Mijn ervaring plaatsen

Over Sportschoenen4u

Bent u op zoek naar een paar nieuwe sportschoenen? Bij www.sportschoenen4u.nl bent u helemaal aan het goede adres!

Op www.sportschoenen4u.nl kunt u terecht voor al uw sportschoenen. Voor elke sport wordt er gebruik gemaakt van ander schoeisel. Zo verkopen zij schoenen voor: voetbal, hardloop, indoor, handbal, tennis, volleybal, hockey, badminton en squash. Per sport kan er ook nog eens gekozen worden uit merken. Zo zal iedereen kunnen slagen door dit brede assortiment!

Naast schoenen verkopen zij ook accessoires voor elke sport. Bijvoorbeeld bij hockey verkopen zij niet alleen hockeyschoenen, maar ook hockeysticks, protectie, grips, ballen, keepersmaterialen, tassen en kleding!
Dit geldt uiteraard niet alleen voor hockey, maar voor alle sporten waarvan zij schoenen verkopen.

Met dit fantastische aanbod zult u niet alleen slagen voor sportschoenen, maar kunt u uw gehele outfit meteen compleet maken en hoeft u niet meer verder te winkelen.
Daarentegen wordt het ook nog eens thuis afgeleverd!

uitstekende ervaring, kan niet beter

Ervaring van Nien, toegevoegd op 31 augustus 2015

Op een zondag voor mijn zoon 2 paar voetbalschoenen besteld, waarbij ik opgemerkt had dat er verzendkosten in rekening gebracht werden, ondanks dat de bestelde waarde boven â�¬ 100 bedroeg. Binnen no time (en dat op een zondag!!) kreeg ik een reactie met excuses. Op maandag was het teveel in rekening gebrachte bedrag al op mijn rekening bijgeschreven. E�©n van de 2 paar schoenen heb ik geretourneerd, aangezien deze te klein waren. Na retourneren, kreeg ik 2 dagen later een bevestiging hiervan en dezelfde dag het geld nog terug geboekt op mijn rekening. Ik kan deze webwinkel alleen maar aanbevelen. TOPservice en dikke pluim

nieuwe tennischoenen

Ervaring van Harm, toegevoegd op 22 december 2014

Nieuwe tennisschoenen besteld bij sportschoenen4u. Jammer van de verzendkosten. Je moet boven de 100 euro bestellen wil je geen verzendkosten betalen. Voor de rest geen klachten over deze shop.

» Sportschoenen4u Review

Mijn ervaring plaatsen