Sportus.nl ervaringen en beoordelingen


Sportus.nl is de plek waar je leert dat sportkleding en de laatste mode trends heus wel samen gaat. In de shop kan je terecht voor voetbalshirts, maar ook vintage shirts en boxershorts. Ervaringen en beoordelingen helpen je bij het maken van een keuze in de Sportus.nl shop.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Sportus.nl

Sportus bestaat als webwinkel al sinds 1999 en is daarmee een van de oudste webwinkels van Nederland. Aan de basis stonden media-bekendheid en internet pionier Adam Curry en de investeerder Bob Stumpel, terwijl een groot aantal bekende sporters ambassadeur is van de site.

De site brengt een interessante combinatie van sportkleding en mode, met als slogan "Where Sport Meets Fashion". Bijzonder is de verzameling retro voetbal shirts en voetballen die wordt verkocht. De retro shirts behoren stuk voor stuk bij beroemde teams uit de voetbalgeschiedenis, zoals het Napoli van Maradona.

Het assortiment van Sportus omvat kleding, schoenen en accessoires zoals tassen, mutsen, sjaals en horloges. Sportattributen als ballen, tennisrackets of hockeysticks zijn niet te koop, de focus ligt op de stijlvolle aankleding van de sporter zelf. Daarbij is een brede keuze aan merken beschikbaar. In de webshop, waar bestellen en betalen eenvoudig is en korte levertijden gelden, zijn artikelen te krijgen van Adidas Originals, Bjorn Borg, COPA Classic, Cruyff Classics, Nike Sportswear, Quick en vele andere toonaangevende labels.

» Sportus Review

Mijn ervaring plaatsen

Sportus.nl ervaringen en beoordelingen

Bekijk alle reviews