Sprookjescamping ervaringen en beoordelingen

De sprookjescamping is voor jong en oud absoluut een beleving. Je kan hier kennis maken met de leukste sprookjes en animatie. Ervaringen van ouders die al een bezoek brachten aan de camping staan hier online gepubliceerd. Zo kan je online de beoordelingen inzien en bepalen of de sprookjescamping een bezoekje waard is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Sprookjescamping

Er was eens een camping in het Overijsselse Vechtdal.
Dat was het eerste waar ik aan dacht toen ik besloot om iets over deze sprookjescamping te schrijven.
En dat is misschien ook juist wel de kracht van deze familiecamping.
De camping is ideaal voor kinderen tot 11 jaar, daarbij is er rekening gehouden dat een peuter van 3 andere dingen leuk vind dan een stoere knaap van 10.
Ook aan Opa en Oma die regelmatig op de kleinkinderen passen is gedacht. Zo geldt er een speciaal tarief voor grootouders die met hun kleinkinderen kamperen op één van de kampeervelden die deze camping rijk is.
Voor de kinderen wordt er van alles georganiseerd.
Hierbij moet je denken aan schminken, knutselen, estafettespelletjes of een heuse hip hop workshop.
In de avond barst het los op sprookjescamping De Vechtstreek.
Met theater voor de kinderen, waarbij kinderen vanaf 6 jaar zelf ook kunnen schitteren op het podium wanneer ze dat willen.
Al met al is het niet voor niets dat de ANWB deze camping heeft uitgeroepen tot camping van het jaar 2014

Ervaring van Anoniem, toegevoegd op 19 maart 2021

Ervaring van Familie Mulder, toegevoegd op 9 augustus 2020

Minpunten: erg druk in deze Corona tijd, het reserveringssysteem werkt slecht ook mede door de slechte WiFi verbinding, winkel erg duur en weinig tot geen voorraad in de koeling, zwembad zonder toezicht en we vonden het zwembad wat aan de kleine kant , animatie programma was erg mager. Pluspunten; Leuke animatie team , sanitair werd erg vaak schoongemaakt , overzichtelijke camping niet te groot. We hebben ons goed vermaakt alleen hadden we er iets meer van verwacht. Camping geschikt voor kids tot maximaal 8/9 jaar.

valt tegen te druk

Ervaring van meijer, toegevoegd op 22 augustus 2019

Sprookjes camping is niet voorbereid op het aantal staanplaatsen m.b.t. de zwemgelegenheid. Zwembaden zijn te klein en niet schoon In het buitenbad veel rommel Animatie is leuk in de avond uren. Jammer van het aantal sterren die de ANWB geeft. Sanitair is goed schoon en netjes

Leuk met kinderen

Ervaring van Anoniem, toegevoegd op 13 september 2014

Dit jaar voor de tweede keer naar Sprookjescamping geweest. Een stuk drukker dan vorige keer. Wifi werkte vaker niet dan wel. Eten duur en niet lekker. Pluspunten: Veel animatie en speelmogelijkheden voor de kinderen.

Super camping

Ervaring van Anoniem, toegevoegd op 15 mei 2014

Op aanraden van mijn buurvrouw een midweek naar Sprookjescamping geweest. Het animatieteam is de hele dag in touw om het de kids naar hun zin te maken. Ook de sanitaire voorzieningen waren schoon. Voor de ouders zelf is er niet veel te doen maarja als de kids genieten genieten wij ook.

Goede vakantie gehad bij Sprookjescamping

Ervaring van fam de Veren, toegevoegd op 7 mei 2014

De accomodaties was prima in orde net als wc en douche blok. De pizza die we hebben gegeten in het restaurant was echt niet lekker. Onze zoon van 12 heeft het minder naar zijn zin gehad als onze dochter van 7. Dus als je een gezin hebt met kleinere kinderen is het beter dan met oudere kinderen.

» Sprookjescamping Review

Mijn ervaring plaatsen