Squla ervaringen en beoordelingen

Met Squla, de online typecursus in samenwerking met Cito, zorg je dat je kind snel en op een leuke manier kan leren typen. Nooit meer slechte ervaringen met lange typecursussen, dus! Bekijk snel de beoordelingen van Squla op onze site. Zo weet je zeker of dit iets voor jouw kind is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Squla.nl

De website squla.nl geeft de leerlingen van een prettig gevoel als ze willen leren. Het programma is zodanig ontwikkeld dat het voor leerlingen van groep 1 t/m 8 een zeer waardevolle aanvulling is op de leerstof die ze op school krijgen. Het bestaat uit tienduizenden quizvragen en filmpjes. Meer dan 80.000 kinderen oefenen er mee op school en/of thuis.

Programma
De kinderen kunnen spelenderwijs alle vakken leren die ze ook op school krijgen. De vakken bestaan uit taal, rekenen, geschiedenis, spelling, begrijpend lezen, aardrijkskunde, natuur en techniek, Engels en topografie. Voor het aanbieden van het materiaal zitten er tussen de leeftijdsgroepen grote verschillen. Voor groep 1 t/m 3 wordt de leerstof aangeboden op hun belevingswereld. Er wordt nog veel met beeld en geluid gewerkt. Voor groep 4 t/m 8 daagt Squla de kinderen uit om zich in alle te ontwikkelen. Hierbij worden online wedstrijdjes georganiseerd. Er zijn hierbij bonusgames te verdienen. Squla.nl wordt de laatste jaren bijzonder populair onder de schooljeugd. Er kan zowel op school mee worden gewerkt als thuis. De kinderen krijgen weer plezier in het leren.

Aanrader

Ervaring van Melis, toegevoegd op 15 november 2014

Op school tegengekomen en de eerste maand is gratis. Direct geprobeerd en we hebben nu een abonnement afgesloten.

iets te prijzig Squla

Ervaring van Petra, toegevoegd op 1 juli 2014

Mijn zoon van 5 vindt het geweldig, ik vind de prijs wel wat aan de hoge kant, als het iets goedkoper zou zijn zou ik het aanraden aan anderen.

» squla.nl Review

Mijn ervaring plaatsen