Srprs.me ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over Sprs.me (Surprise Me) vakanties en lees of dit reisbureau veilig en betrouwbaar is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Surprise Me

Bij Sprs.me kan je een vakantie boeken zonder dat je weet waar je heen gaat. Je kunt kiezen uit de categorieën adventure, city tripping, broke, sunsation, multi city, road tripping. Een week voordat de vakantie begint krijg je het actuele weerbericht van de plaatst van bestemming. Ook krijg je dan de vertrektijden vanaf Schiphol. Pas op Schiphol krijg je te horen waar jouw reis exact heen gaat. Een leuke manier om op vakantie te gaan en natuurlijk heel spannend. Al meer dan 12 duizend mensen zijn op deze manier op vakantie gegaan, ben jij de volgende? Wil je iemand verrassen dan kan je ook een giftcard kopen. Dit reisbureau is aangesloten bij zowel ANVR en SGR. Heb je nog vragen neem dan contact op met de klantenservice van Sprs.me

Ervaring van Lucas, toegevoegd op 12 februari 2016

Heerlijk weekendje gehad met mijn vriendin, ik zal de bestemming niet verklappen maar het was super. alles goed geregeld van vlucht tot hotel. Zeker een aanrader.

Ervaring van Debby Smit, toegevoegd op 4 februari 2016

Giftcard gekregen van mijn vader, super leuk concept, we vertrekken volgende week zondag.

Ervaring van Paulien, toegevoegd op 15 december 2015

Samen met mijn beste vriendin een stedentrip geboekt, wat waren we zenuwachtig en hebben we een hoop lol gehad zowel vooraf als achteraf, uiteindelijk ging onze reis naar Wenen, wat een mooie stad, zou zo nog een keer terug willen. Volgend jaar gaan we weer boeken bij surprise me.

» Surprise Me review

Mijn ervaring plaatsen