Staples.nl ervaringen en beoordelingen

Staples.nl is de website voor alle bedrijven die kantoorbenodigdheden nodig hebben. Van een verzenddoos tot een ordner of complete bureaus je vindt het online bij Staples.nl. Deel jouw ervaringen online en lees de beoordelingen van klanten bij het uitzoeken van spullen voor jouw kantoor.

Mijn ervaring plaatsen

Over staples.nl

Beursgenoteerd bedrijf Staples is de grootste leverancier van kantoorbenodigdheden ter wereld. De eerste superstore van kantoorspullen werd geopend in 1986. Inmiddels zijn er wereldwijd meer dan 2000 winkels. Sinds 1999 bestaat de mogelijkheid voor contractklanten om online bestellingen te plaatsen. Als eerste bedrijf in deze branche ontwikkelt Staples in 2002 beleid over de inkoop van milieuvriendelijk papier. De slogan We make buying office products easy toont de betrokkenheid van het bedrijf bij haar klanten.

De producten van Staples zijn in zes categorieën te verdelen:
- Kantoorartikelen: schrijfwaren, -blokken, kopieerpapier en whiteboards
- Facilitaire producten: oplossingen voor een schone en gezonde werkomgeving, zoals schoonmaakproducten, dispensers, toiletpapier en handdoeken
- Computerproducten: van toner tot beveiliging
- Meubilair: ladekasten, kapstokken en prullenbakken
- Promotionele producten: reclamehouders
- Print Solutions: op voorraad houden en verspreiden van specifieke behoeften van de klant
Deze opsomming is slechts een klein deel van het totale assortiment.

Daarnaast biedt Staples specifieke serviceproducten, zoals een zorgverzekering voor ondernemers, een copy- en printmogelijkheid en een reparatieservice voor computers.

Ervaring van Theo, toegevoegd op 6 maart 2015

Vaak de goedkoopste voor kantoorartikelen, koop hier ong 3 keer per jaar mijn spullen.

Ervaring van Frerik, toegevoegd op 4 september 2014

Mijn bestelde printer was na 4 dagen in huis, kreeg hem niet aangesloten, was iets met drivers installeren, keurig geholpen door de meneer van staples.

» staples.nl Review

Mijn ervaring plaatsen