Stappentellerstore.nl ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over Stappentellerstore.nl en lees of deze webshop veilig en betrouwbaar is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Stappentellerstore.nl

Stappentellerstore.nl is onderdeel van Jansen en Stok, een webshopwarenhuis, die u altijd uitgebreid en goed advies kan geven. Stappentellerstore.nl verkoopt stappentellers in diverse soorten, maten en modellen. Welke stappenteller voor jou ideaal is, ligt eraan of je alleen op zoek bent naar een stappenteller, of ook naar een stappenteller die je afstand en calorieën bijhoudt. Op de website zie je per stappenteller wat de opties zijn en of dat dus de stappenteller is die jij zoekt.

Doordat de stappentellers zo verschillend zijn, onder andere in wat het wel en niet kan, zijn de prijzen ook heel divers. Zo heb je al een stappenteller voor €17,50, maar kan de prijs ook oplopen naar €49,95 of zelfs €79,95. Op de website is bij iedere stappenteller te zien wat de verwachte levertijd is. De verzendkosten bedragen binnen Nederland €3,95, in België €4,95 en in de overige landen €8,95. Daarnaast kun je je product binnen twee weken retour sturen bij ontevredenheid.

Ervaring van Ria, toegevoegd op 2 augustus 2015

Ben sinds kort fervent wandelaar, nu ook met stappenteller, instellen was even lastig (ben 68) maar ben er via hulp van de klantenservice toch uitgekomen.

» Stappentellerstore.nl review

Mijn ervaring plaatsen