Steppin Out Fashion ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over Steppin Out en lees of deze webshop veilig en betrouwbaar is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Steppin Out Fashion

Wij zijn een kledingwinkel die zich op 10 locaties in Nederland bevindt. Onze webwinkel http://www.steppinout.nl zorgt ervoor dat u zich zelfs niet hoeft te verplaatsen.
Wij voorzien zowel vrouwen, mannen als kinderen van schoeisel aangepast aan iedere situatie. Accesoires zoals dassen, handschoenen, riemen, sokken, manchetknopen, paraplu's en tassen vindt u eveneens in onze winkel.

Nadat we in 1983 begonnen als ene tweedehandswinkel zijn we (na enkele tegenslagen) nu uitgegroeid tot een volwaardig kledingbedrijf die naast de merken als Burlington, Saint James en Canterburry ook een eigen merk voor broeken en t-shirts. Hiermee hopen we kwaliteitsvolle kledij te kunnen leveren aan een aanvaardbare prijs. Eén van de redenen waarom we zo goedkoop kwaliteitsvolle kledij kunnen aanbieden is omdat we rechtstreeks onderhandelen met de fabrikant. Niet alleen de kwaliteit maar ook het modebeeld van het moment bepalen mee onze collectie.

Bij ons vindt u klassieke en sportieve kledij met een Anglo/Amerikaans aspect. Onze smaakmakende schoenencollectie is hier een mooi voorbeeld van.

Ervaring van Aike, toegevoegd op 17 januari 2016

2 truien van lams wol voor mijn man besteld, hij is er heel blij mee.

Ervaring van Frits, toegevoegd op 3 oktober 2015

Mooie winkel waar je altijd een goed advies op maat krijgt, kom er denk 3 keer per jaar en sla dan groot in.

» Steppin Out Fashion review

Mijn ervaring plaatsen