Steviahouse.nl ervaringen en reviews

Bekijk ervaringen en reviews over Steviahouse en lees of deze webshop veilig en betrouwbaar is.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Steviahouse

Steviahouse is een online natuurvoedingswinkel. Je vindt er natuurlijk, zoals je aan de naam al ziet, verschillende stevia producten. Stevia is een natuurlijk zoetstof die oorspronkelijk uit Azië komt. Deze zoetstof is een steeds populairder wordende vervanger van suiker. Naast stevia producten, vind je bij Steviahouse ook veel andere natuurvoeding en natuurlijke verzorgingsproducten. Deze producten zijn geschikt voor iedereen die gezond wil leven, maar kunnen specifiek bij het afvallen gebruikt worden.

Steviahouse verkoopt onder andere zouten zoals Keltisch zeezout, steenzout en himalayazout. Ook kan je er zeer goed terecht voor supplementen, superfoods en oliën. Daarnaast vind je er kruiden en specerijen, zowel gemalen als ongemalen. Bovendien is hun assortiment aan verzorgingsproducten zeer uitgebreid, met onder andere aleppozeep, anti-insecten middelen, wasmiddel, haarverzorging en huidverzorging. Alle producten zijn 100% natuurlijk. Daarnaast is het grootste deel van hun assortiment biologische en geschikt voor een raw voedingspatroon.

Bestellingen worden binnen Nederland altijd binnen één werkdag bezorgd. Bij bestellingen boven de €45, is de verzending geheel gratis.

» Steviahouse Review

Mijn ervaring plaatsen

Steviahouse.nl ervaringen en reviews

Bekijk alle reviews