Stip Reizen ervaringen en beoordelingen

Lees alle ervaringen en beoordelingen over Stip Reizen en bekijk of dit een betrouwbaar reisbureau is. Alle reviews over Stip Reizen worden handmatig gecontroleerd door onze redactie. Zelf een ervaring achterlaten over dit online reisbureau is ook mogelijk.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Stip Reizen

Stipreizen.nl is een site waar je voordelige reizen en vakanties kan boeken. Stip reizen was eerst een onderdeel van Corendon Vliegvakanties maar is nu uitgegroeid tot een volledig zelfstandig reisbedrijf die een zo gevarieerd en divers mogelijk aanbod aan de consument willen aanbieden . Zij bieden de best prijs-kwaliteit aan op gebied van vakanties. Tevens zijn er verschillende mogelijkheden om te reizen zowel auto, boot als vliegtuigreizen bieden zij aan.
De site zelf:
Op de site zelf zie je kan je een keuze maken of je een autovakantie, cruise, rondreis of een zonvakantie wenst. Verder zijn er verschillende aanbiedingen zoals overnachten in Disneyland Parijs. Of indien je een bungalowpark zoekt waar je gezellig kan vakantie nemen?
Verder bieden zij ook een aantal voordelige citytrips of stedentrips aan in een totaal pakket waar het vliegtuig en het hotel inclusief zitten.
Er is ook een rubriek last minutes aanwezig waar je nog reizen kan vinden aan hele voordelige promoties.
Een reis boeken gaat heel eenvoudig via de site want alles is in heel eenvoudige stappen uitgelegd.

» Stip Reizen Review

Mijn ervaring plaatsen