Stipte ervaringen en beoordelingen

Zat om teveel te betalen voor internet, bellen en TV? Met een pakket van Stipte.nl kun je niet alleen kiezen voor alles-in-1, maar je kunt ook de meest vooraanstaande Amerikaanse zenders Live bekijken. Bekijk Game of Thrones live op HBO in HD voor de beste kijk ervaringen, bijvoorbeeld. Beoordelingen over stipte.nl kun je bekijken op onze website.

Mijn ervaring plaatsen

Over Stipte

Stipte.nl is de site van een Nederlands onafhankelijk bedrijf in Lelystad dat televisie en communicatiediensten aanbiedt. In het aanbod vind je zowel tv, internet als mobiele diensten, die afzonderlijk kunnen gekozen worden of in pakketvorm. Stipte wil zich onderscheiden van andere aanbieders door een persoonlijke service naar hun klanten toe door hun te adviseren specifiek op hun behoeften. Zij willen zich in de plaats van de klant stellen en van daaruit gaan adviseren. Naast het aangaan van één of meerdere diensten of het abonneren op een totaalpakket kan je hier ook hulp vragen bij technische problemen of storingen van uw diensten melden, de klantendienstmedewerkers gaan dan op zoek naar een snelle en efficiënte oplossing. Ben je klant, dan kan je hier ook online je facturen raadplegen, persoonlijke gegevens raadplegen en veranderen, je verhuis melden,... Heb je zaken die je niet via de site kan regelen dan kan je ook telefonisch contact opnemen of een e-mail sturen. De algemene voorwaarden van Stipte.nl kan je online downloaden.

Chaos

Ervaring van San, toegevoegd op 23 januari 2016

Ben aan het overstappen van KPN naar Stipte vanwege verhuizing. Maar voorlopig is het chaos, heb nu geen KPN en ook geen stipte. De helpdesk van Stipte is slechts tijdens kantooruren bereikbaar en sommige medewerkers zijn ronduit lomp en onbeschoft en niet bereid je in jouw probleem te verdiepen en een oplossing te vinden. Heb nu al spijt van de overstap.

Ervaring van Bas Klinkers, toegevoegd op 9 maart 2015

Vandaag overgestapt naar Stipte.

Ervaring van AD, toegevoegd op 11 december 2014

Opeens viel mijn internet uit, blijkt dat ik de rekening niet heb betaald, ik betaal altijd op tijd wat is dit

» Stipte Review

Mijn ervaring plaatsen