Storytel.nl ervaringen en beoordelingen

Storytel.nl is een bedrijf helemaal gespecialiseerd in luisterboeken. Ben je dol op verhalen, maar wil je liever niet zelf lezen? Storytel.nl verteld voor jouw de verhalen van bekende titels en boeken. Door lid te worden betaal je een vast bedrag per maand en kan je naar meer dan 5.000 titels luisteren. Ervaringen en beoordelingen over Storytel.nl en de indrukwekkende verhalen lees je hier online.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Storytel

Houdt u ook zo van luisterboeken? Dan is de storytel.nl ideaal voor u. Storytel is een online abonnementendienst waarmee u gemakkelijk audioboeken op uw telefoon download. U kunt storytel nu ook 14 dagen gratis en vrijblijvend uitproberen.
Heerlijk voor onderweg of ‬ôs avonds voor het slapen gaan even rustig een boek luisteren.

Je hebt een enorm aanbod bij storytel aan audioboeken die perfect gecategoriseerd staan aangegeven. U kunt altijd een preface van een boek inzien voordat u deze download. U kunt deze boeken heel eenvoudig streamen naar je telefoon. Ook is er de mogelijkheid om de boeken offline op te slaan waardoor u ze altijd kunt beluisteren, ook wanneer u niet verbonden bent met een internet netwerk.

Abonnee worden is heel eenvoudig, in een paar muisklikken bent u lid en hebt u toegang tot alle boeken van storytel. Ook is er de mogelijkheid om een abonnement cadeau te doen of iemand te verassen met een giftcard van storytel.

» Storytel Review

Mijn ervaring plaatsen

Storytel.nl ervaringen en beoordelingen

Bekijk alle reviews