Stroomstore.nl ervaringen en reviews

Bekijk ervaringen en reviews over Stroomstore.nl en lees of deze webshop betrouwbaar is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Stroomstore

De stroomstore levert stroombronnen, stroomverdelers en stroomopslag en veel producten die hier mee te maken hebben. Zo verkopen ze componenten voor binnen zoals: stekkerdozen, verdeelkasten, verlengsnoeren, stekkers enz. Ook is er een groot assortiment aan componenten voor buiten zoals: Stekkerdozen, aansluitsnoeren, koppelingen en kWh meters. Ook op het gebied van beveiliging kan je terecht bij stroomstore.nl. De stroomstore heeft ook veel producten voor stroomopslag in het assortiment.

Stroomstore.nl is een onderdeel van KommaGo bv. Deze onderneming is in 1999 opgericht. KommaGo heeft verschillende gespecialiseerde webshops waar stroomstore er 1 van is. Dit zorgt er voor dat je altijd geholpen wordt door een expert.

Stroomstore.nl bezorgt gratis in Nederland en België, ook is het mogelijk om uw bestelling op te halen bij een afhaalpunt in Utrecht. Na ontvangst van je bestelling heb je nog 30 dagen bedenktermijn. Je kan veilig betalen op rekening, via iDeal of met creditcard. De webshop heeft ook het thuiswinkel waarborg waardoor de veiligheid verzekerd is.

Ervaring van Jos, toegevoegd op 18 april 2015

Ik ben ZZP er en bestel hier regelmatig spulletjes voor mijn werk. Goed bedrijf en prijzen plus de razendsnelle verzending.

» Stroomstore Review

Mijn ervaring plaatsen