Studieplan.nl ervaringen en beoordelingen

Voor beroepsopleidingen en cursussen kun je terecht bij studieplan.nl. Ze geven zelfs een gratis tablet weg wanneer jij een cursus of online opleiding koopt bij deze website. Je krijgt lesmateriaal toegestuurd en kunt zo op je gemak iets nieuws leren. In reviews op onze site vind je ervaringen van mensen die gebruik hebben gemaakt van studieplan.nl en je kunt ook beoordelingen inzien.

Mijn ervaring plaatsen

Over Studieplan

Studieplan.nl is de website van Studieplan, aanbieder van thuisstudie producten.
Wanneer je een thuisstudie wilt gaan volgen is het belangrijk dat je van tevoren informatie in kan winnen en studies kan vergelijken. Studieplan wil zich profileren ten opzichte van andere afstandsopleiders. Het is een zeer overzichtelijk vormgegeven website waarmee ze aan potentiële studenten goed laten zien wat Studieplan te bieden heeft.

Studieplan.nl is een gebruiksvriendelijk website. Heel gericht zoeken is mogelijk maar ook rondkijken wanneer je keuze voor een bepaalde studie nog niet gemaakt is. Heel handig is de tab “acties” waarmee je precies kan zien van welke voordelen je gebruik kan maken.

Op de contact pagina is alle informatie te vinden die je nodig hebt wanneer je contact op wilt nemen. Ook kent Studieplan.nl de mogelijkheid om een contactformulier in te vullen. Deze website kenmerkt zich door een herkenbare eigen stijl en kleuren combinatie.
Het is eenvoudig om als student door de pagina’s te bladeren en een thuisstudie te starten.

Ervaring van melanie, toegevoegd op 18 maart 2015

Zojuist begonnen met de opleiding nagelstyliste, het ziet er goed uit met duidelijke informatie en heel uitgebreid.

Ervaring van van Vliet, toegevoegd op 7 november 2014

Fijn die gratis proefles, heb er nu een aantal gevolgd en ben me aan het oriënteren welke opleiding ik ga volgen.

Ervaring van Rorik Gastel, toegevoegd op 11 oktober 2014

Heb in het verleden mijn MBO niet afgemaakt, fijn dat ik bij jullie verder kan waar ik ooit gestopt ben

» Studieplan Review

Mijn ervaring plaatsen