Studystore.nl ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over Studystore.nl en lees of deze webshop veilig en betrouwbaar is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Studystore.nl

Studieboeken nodig? Studystore.nl heeft een groot assortiment aan studieboeken voor je in de aanbieding. Ieder jaar worden er aan meer dan 200.000 studenten in het hbo en wo onderwijs geleverd via Studystore. Het belangrijkste voor veel van hen is dat wanneer je je boeken regelt via Studystore je nooit teveel betaald voor je nieuwe boeken.
De site beschikt over een handige tool waarin je heel gemakkelijk je boekenlijst kunt vinden die wordt aangeboden door je school of universiteit. Studystore zet de boeken voor je klaar en jij hoeft alleen nog maar te kiezen welke boeken je wel of niet wilt.
Daarnaast is er in sommige gevallen ook de mogelijkheid om te kiezen voor een tweedehands boek, zodat je echt niet te veel betaald! Daarnaast krijg je ook altijd 5% korting op Nederlandse studieboeken en maar liefst 10% korting op internationale studieboeken.
Naast studieboeken biedt Studystore ook veel handige tools voor je studie, waaronder rekenmachines en bijvoorbeeld "Het Groene Boekje".

Boek in slechte staat?

Ervaring van Effing, toegevoegd op 1 februari 2022

Mijn dochter heeft via studystore is tweedehands boeken aangeschaft voor de studie. Helaas is ze gestopt na 3 maanden en gingen de boeken weer retour..zelfs sommigen niet gebruikt door haar. 1 boek kwam weer terug..Dit konden ze niet aannemen ivm waterschade? Ze heeft het boek niet eens aangeraakt en het lag netjes in de kast. Dus gebeld met studystore hoe dit nu zat. We hadden de boeken beter bij aankoop moeten nakijken en gelijk dit boek weer terug moeten sturen. Ja er zitten inderdaad wat lichte vlekjes maar die hebben we bij de aankoop voor lief genomen. Dus check goed de boeken..ook al vind jij een paar hele kleine vlekjes akkoord en worden ze wel verkocht door studystore..ze nemen ze niet meer aan. Ben zwaar teleurgesteld hierin

Afleverdatum schuift iedere keer op

Ervaring van L.D., toegevoegd op 14 september 2017

Ja hoor: besteld en de boeken zouden binnen een dag geleverd worden. Was ik maar wijzer: na vier keer de afleverdatum uitgestellen zit in nóg op boeken te wachten. Bizar dat ze durven te beweren dat je de boeken binnen 1 of 2 dagen in huis hebt. Gewoon helemaal niet waar. Wees gewoon eerlijk over de levertijden. Juist dit gedraal en gedraai maakt dat het voor mij de laatste keer is dat ik hier besteld heb

langzaam slechte service

Ervaring van jesper, toegevoegd op 13 september 2016

1 ster omdat ik er geen 0 of een halve kan geven. eerst mijn boekenlijst besteld, na 2 weken komt het pas binnen en moet er nog een boek nageleverd worden. hierna nog een labpakket hier besteld en na �©�©n week nog steeds niks gehoord. het boek dat nog nageleverd zou worden is ook nog niet bezorgt na een maand probeer ze vandaag telefonisch te bereiken, maar wordt al 25 minuten aan de lijn gehouden. waarschijnlijk zitten ze liever met ze allen in de zon i.p.v. een goede service aan hun klanten te verlenen. bij bol.com is het altijd de volgende dag nog bezorgt.

Ervaring van Niels, toegevoegd op 10 juli 2015

Studieboeken snel in huis en gehele pakket beschikbaar, bij bol.com duurt het altijd zo lang.

Ervaring van van Tijn, toegevoegd op 15 april 2015

Hele boekenlijst besteld voor mijn zoon, na 2 dagen al in huis.

» Studystore.nl review

Mijn ervaring plaatsen